Brands:,,Dembele alleen naar grote clubs"

By
Updated: augustus 18, 2008

Moussa Dembélé heeft bij veel Europese clubs een goede indruk achtergelaten door zijn prestatie op de Olympische Spelen. De kans dat hij deze transferperiode AZ zal verlaten wordt steeds groter. Volgens technisch directeur Brands kan de jonge Belgische aanvaller alleen nog naar een grote club vertrekken. ,,Kleinere clubs kunnen hem niet meer betalen.”

,,Wij hebben altijd al gezegd dat hij een speler van de buitencategorie is. Ja oke, hij scoort misschien nog niet genoegm en er zijn nog wel andere dingen die hij kan verbeteren. Maar mag dat misschien? Hij is vorige maand 21 geworden. Iedereen lijkt te vergeten dat hij nog zo jong is”, aldus Brands.

,,Moussa heeft nog een contract tot 2011 en hij is een van de spelers die we niet kwijt willen. Ik hoop van harte dat hij komend seizoen nog bij ons speelt. Maar ja, je weet het niet. Ik denk dat hij straks zo veel keuze heeft, dat hij kieskeurig kan zijn. En wij kunnen daarvoor een goede prijs vragen.”

,,Ik denk dat alleen clubs van de buitencategorie hem kunnen halen. We zullen hem namelijk niet zomaar laten gaan. Of hij klaar is voor de stap naar de echte top? Ik denk dat hij bij ons nog veel kan leren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *