Dembele trekt de aandacht van AS Roma

By
Updated: augustus 17, 2008

Dembélé heeft mede door zijn prestatie op de Olympische Spelen de interesse gewekt van AS Roma. Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport zijn de romeinen hard op zoek naar versterking.

Op dit moment beschikt AS Roma maar over drie spitsen; Totti, Baptista en Vucinic zijn de enige aanvallers in dienst van de Italiaanse club. Ook Suazo (Internationzale), Huntelaar en Castillo (Manchester City) zijn eerder in verband gebracht met de club als mogelijke versterking.

Mocht AS Roma overgaan tot een bod dan moeten ze diep in de buidel tasten, want Dembélé heeft nog een contract tot 2011 in Alkmaar. Scheringa heeft daarnaast enkele weken geleden aangegeven geen bepalende spelers te laten vertrekken, dus een eventueel transfer lijkt nog zeker niet aan de orde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *