Verbeek over VVV – AZ: “Weer een stap naar volwassenheid”

By
Updated: oktober 2, 2011

Trainer Gertjan Verbeek van AZ klaagde voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo over het aanvangstijdstip van 12.30 uur. Na de 3-1-overwinning in de brandende zon vond de oefenmeester het heerlijk.

“Je hikt er vooraf een beetje tegen aan, maar alles viel nu op zijn plaats. We hadden pas aan het eind last van de hitte”, aldus Verbeek die na een moeilijke reis vanuit Oekraïne slechts een dag had om zijn ploeg voor te bereiden. “Maar het is goed gegaan. Dit is weer een stap naar volwassenheid.” Bron: Voetbalprimeur.nl

7 Comments

 1. AZFanatic

  2 oktober 2011 at 16:11

  Lekkerrrrrrrr

 2. Jeroen

  2 oktober 2011 at 16:23

  YESSSS!!! Ajax verliest en Twente speelt gelijk… Dit is heeeeel goed voor AZ

 3. KeesK

  2 oktober 2011 at 18:05

  En als PSV nou ook nog eens punten laat liggen tegen NEC… (73ste minuut 0-0)

 4. hAnZ

  2 oktober 2011 at 19:56

  Jammer he Kees, Een PSV die in de laatste minuten nog eventjes scoort. Maar ja weer wat puntjes uitgelopen.
  Wat me opviel vandaag in de commentaren was het geklaag van coaches die het hadden over spelers die moe zijn. Heeft Verbeek weer wat gewonnen met zijn trainen op conditie.

  • KeesK

   2 oktober 2011 at 20:48

   Pure competitievervalsing dat voetbal van NEC, wat een kloothommels dat ze zich zo laten oprollen in het laatste beetje en daarvoor PSV niet pijnlijk hebben afgestraft met de mooie kansen die ze kregen. Als andere ploegen cadeaus gaan uitdelen dan wordt het weer lastig. Normaal gesproken heeft Ajax de meeste schijtmazzel maar deze week even niet en hopelijk is die mazzel tegen AZ ook nog ver zoek. 16 juli j.l. De Boer: “Wij zijn de te kloppen ploeg komend seizoen”. Dat over twee weken AZ duidelijk mag maken dat die uitspraak wat voorbarig was en Ajax niet de favoriet is die het denkt te zijn.

 5. de echte supporter

  2 oktober 2011 at 20:37

  we staan en blijven op één

 6. Jeroen

  3 oktober 2011 at 09:31

  Moet zeggen dat het duel tegen VVV eigenlijk best saai was. Toch scoren ze weer 3 keer vrij eenvoudig. Het positiespel is echt super goed. Er is altijd wel een vrije man ergens te vinden.

  Dat Ajax op zn klote heeft gekregen kwam wel even goed uit. Even een mentale deuk opgelopen zo voor het duel tegen AZ. Dat daarnaast Twente ook punten laat liggen is echt fantastisch. Mijn weekend kon niet meer stuk.

  Verbeek praat er nog steeds niet over, maar ik hoop wel dat hij beseft dat we met dit team kampioen kunnen worden. Kijk bijvoorbeeld eens hoeveel blessures we nu al hebben. Toch blijven we constant presteren. Geweldig!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *