Altidore moet nog stappen maken

By
Updated: september 28, 2011

Ondanks dat Verbeek met zijn elftal de koploper van de Eredivisie is, ziet de oefenmeester nog ruimte voor verbeteringen. Vooral Altidore mag nog wel een aantal stappen maken en Verbeek zal daar ook op toezien dat dit gaat gebeuren.

“Hij ziet er imposanter uit dan de testen aangeven. Altidore kan er nog veel meer pk’s uithalen. Soms ben ik ontevreden over de wijze waarop hij traint. Het gaat nog wel even duren. Misschien zelfs tot de winterstop,” aldus Verbeek.

De coach was afgelopen vrijdag boos geworden op de nieuwe spits. “De voorbereiding van Altidore op een wedstrijd bestaat hoofdzakelijk uit slapen. Af ten toe wandelt hij even naar de wc, dus dan voel je ook niet of die enkel iets mankeert. De communicaties moet beter. Nu kon ik drie minuten voor de aftrap Gudmundsson vertellen dat hij voor het eerst in de spit moest spelen.”

9 Comments

 1. KeesK

  28 september 2011 at 16:28

  Hier zien we weer het inzicht van Verbeek die terecht fysieke kracht opbouwen belangrijk vindt in zijn elftal. Hoewel rust en dus slapen een belangrijk ingredient is in een intensief programma eist hij dat zijn spelers optimaal en proffesioneel hun talent benutten. Misschien dat Altidore behalve door Verbeek ook door concurrenten in de spits moet worden geprikkeld om meer uit zijn talent en vermogen te halen. Op dit moment kan Verbeek nauwelijks om hem heen.

 2. hAnZ

  28 september 2011 at 17:17

  als ik zo Altidore bekijk, zie ik weinig verschil met hem weken geleden toen ie voor het eerst meedeed. Hij loopt nauwelijks op voorzetjes en sprintjes op de bal verliest ie ook nog veel te vaak. balvast is hij wel, maar hij mag best eens wat meer aan zijn conditie gaan doen.
  Verbeek heeft wel een punt als hij opmerkt dat je pas enkele minuten voor de wedstrijd begint er achter komt dat je toch niet wedstrijdfit bent….

 3. az

  28 september 2011 at 22:04

  Even wat ander mensen koop allemaal kaarten voor ajax uit az heb daar het publiek nodig het is de rivaal we spelen mee om het kampioenschap dan ken je het niet maken dat er maar weinig afreizen naar amsterdam
  dit keer winnen we wel daar neem allemaal vlaggen zwaaivlaggen spandoeken confetie mee laten wij de 12 man zijn 90 minuten lang zingen en springen in dat uitvak

  • Jeroen

   29 september 2011 at 11:33

   Klinkt goed 🙂 Wie van de fanvanaz bezoekers gaan naar de wedstrijd Ajax – AZ?

   Ik ga misschien wel kaarten halen.

 4. Jeroen

  29 september 2011 at 12:57

  Nou ik heb de knoop doorgehakt en ga naar Ajax – AZ. Wie volgt?

 5. hAnZ

  29 september 2011 at 13:13

  Helaas ik mag weer werken die dag. Maar mijn vrouw gaat wel met een vriend. Ik had na vorig jaar voorgenomen om nooit meer naar dat klotestadion te gaan. We werden behandeld al vee, er was amper iets te eten en de bediening was megatraag en toen de wedstrijd was afgelopen mochten we nog eens een dik uur in de kou gaan wachten tot die mongolen van de F side waren opgerot. Vervelend publiek dat 020.

  • Jeroen

   29 september 2011 at 13:15

   Was dat de beker wedstrijd die we met 1-0 hadden verloren? Toen was ik daar ook en dat was inderdaad geen pretje :S

 6. hAnZ

  29 september 2011 at 13:26

  Yep, dat was die wedstrijd. koud en erg onaangenaam in dat sfeerloze betonding. In een crematorium is het nog gezelliger. Hebben ze tenminste nog warme koffie en cake….

 7. Jeroen

  29 september 2011 at 21:32

  Nou ik heb drie kaarten besteld voor de wedstrijd tegen Ajax in de Arena. Hopelijk gaan er nog meer mensen heen 😀 van deze site

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *