Verbeek: “We hebben verdiend gewonnen”

By
Updated: september 23, 2011

AZ had gisterenavond de verlenging nodig om zich te ontdoen van FC Groningen. Lang keken de Alkmaarders tegen een achterstand aan, maar in de 76ste minuut werd het dan toch gelijk door een doelpunt van Viergever. Verbeek was blij met de uitslag maar ontevreden dat we daar een verlenging voor nodig hadden.

De trainer baalde met het oog op de topper tegen Feyenoord van zondag dat er een verlenging nodig was in het bekertoernooi. “Dit komt voor ons natuurlijk niet goed uit”, mopperde Verbeek. “Het was zwaar, maar we hebben verdiend gewonnen.”

De strenge oefenmeester weigerde in te gaan op de dubieuze treffer van Adam Maher die scoorde terwijl Lorenzo Burnet geblesseerd op de grond lag. “Dat zijn randzaken. Daar houd ik me niet mee bezig.”

4 Comments

 1. rucarni

  23 september 2011 at 09:31

  De strenge oefenmeester weigerde in te gaan op de dubieuze treffer van Adam Maher. ?????????? wat nou dubieuze treffer ???? de scheids floot toch niet ..dan speel je door heel simpel en KLAAR.

 2. Jeroen

  23 september 2011 at 09:38

  Wat ik gisteren nog op tv zag is dat Verbeek zei dat het gewoon een volwassen reactie was van het team. Gewoon doorspelen en afmaken. De coach van Groningen vond het wel een beetje onsportief, maar verweet zijn spelers dat ze niet meer aan het opletten waren. Iedereen weet de regels.

 3. Jeroen

  23 september 2011 at 09:48

  Ik wil even iets in de groep gooien. Douglas stuurde mij laatst een email met de vraag of jullie het leuk vinden om met een groep naar een wedstrijd van AZ te gaan. Wat vinden jullie daarvan? Mochten er genoeg mensen dit leuk vinden dan wil ik dit wel organiseren.

  • KeesK

   23 september 2011 at 10:11

   Goed plan. Spandoekje erbij met FANVANAZ.NL en een mooie pot voetbal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *