Messaoud kan maar kort genieten van debuut

By
Updated: september 22, 2011

Ali Messaoud maakte donderdagavond als invaller zijn debuut in een officiële wedstrijd van AZ. Het talent kon echter maar kort genieten van dat hoogtepunt, want al na twee minuten viel hij geblesseerd uit.

Na een duel liep Messaoud een hoofdwond op en moest hij zich twee minuten na zijn entree noodgedwongen laten vervangen. Als vervanger bracht Gertjan Verbeek met Kevin Luckassen opnieuw een debutant in het veld.

De precieze ernst van de blessure van Messaoud is nog niet bekend. De Marokkaan traint al het hele seizoen mee met het eerste van AZ, maar kreeg in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen pas voor het eerst speeltijd. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. hAnZ

  23 september 2011 at 00:25

  Dat was idd zwaar K voor Ali. eindelijk je debuut maken en er dan al zo snel en zo’n klote manier er af.
  Hopelijk zien we hem snel terug. De verwonding bleek mee te vallen; een gescheurde lip.

 2. de echte supporter

  23 september 2011 at 08:12

  Dan jan hij weer snel plaats nemen op de bank en misschien zondag ook weer minuten maken

 3. KeesK

  23 september 2011 at 09:01

  Zijn geduld werd een beetje lullig beloond voor zijn debuut na zijn dappere poging om te scoren. Ook Luckassen moest met de noodrem worden gestopt. Ik heb er vertrouwen in dat we ze allebei toch steeds vaker gaan zien. Succes alvast!

 4. Jeroen

  23 september 2011 at 10:53

  Echt heel vervelend voor hem. Laten we hopen dat hij aankomend weekend tegen Feyenoord misschien weer een kans krijgt. Ben in ieder geval wel blij dat hij nu vaker in beeld komt bij de coach.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *