Van Gaal:,,Onbetrouwbaarheid en louche praktijken worden beloond"

By
Updated: augustus 12, 2008

Louis van Gaal reageert in Sportweek nog een keer op de transferperikelen omtrent Afonso Alves.

,,Alves heeft zijn contract getekend bij AZ. Alves is medisch gekeurd. Alves heeft met mij een gesprek gevoerd. Alves heeft mij beloofd dat hij er de eerste training in januari zou zijn. Alves heeft iedereen bij AZ gefeliciteerd met zijn transfer. Zijn familie heeft foto’s gemaakt met mij. Dit alles is onder ede verklaard door alle partijen. Desondanks volgt er een uitspraak die rechters in de burgermaatschappij niet zouden hebben gedaan. Sportbonden moeten hun sport beschermen. Deze uitspraak is een heel slecht signaal. Onbetrouwbaarheid en louche praktijken worden beloond,” aldus Van Gaal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *