AZ wint Noord-Hollandse derby tegen Telstar

By
Updated: juli 30, 2008

AZ heeft het oefenduel tegen Telstar eenvoudig gewonnen. De ploeg van Louis van Gaal versloeg het team van Edward Metgod met 6-1, na een 4-0 ruststan.

Ondanks dat het weer en het tijdstip er alle reden toe gaven, was van zomeravondvoetbal weinig sprake tijdens de Noord-Hollandse derby. AZ speelde bijna continu op de helft van Telstar en scoorde na zeven minuten de 1-0. El Hamdaoui schoot de bal met buitenkant rechts in het zijnet.

Halverwege de eerste helft leverde een fraaie combinatie tussen El Hamdaoui en Ari een treffer van Schaars op: 2-0. Na een korte drinkpauze besliste Ari met twee doelpunten de ruststand op 4-0.

De tijdens de voorbereiding zeer productieve El Hamdaoui scoorde vlak na rust met een volley de 5-0. Later maakte invaller Medunjanin uit een klutssituatie de 6-0. De eerste tegentreffer tijdens de voorbereiding viel in de slotfase en kwam op naam van Plet; 6-1.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *