AZ-target De Sutter revalideert sneller dan verwacht

By
Updated: juli 8, 2008

Enkele weken geleden leek de transfer van De Sutter naar AZ beklonken, maar zijn blessure gooide roet in het eten. AZ ging voor zekerheid en wilde eerst zijn revalidatie afwachten.

Zoals het er nu naar uit ziet haalt De Sutter de start van de competitie. Hoewel de training nog moeilijk verlopen blikt hij positief vooruit op de komende weken.,,Toch is het nog met de rem op. En ook de duels schuw ik nog. In principe moet ik de competitiestart halen. De competitie start tenslotte pas over vijf weken. Al zal ik sowieso matchritme missen. Het is dan aan mij om voorzichtig te blijven en niets te forceren,” aldus De Sutter.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *