Geen keeper fitter dan Didulica

By
Updated: juli 8, 2008

Joey Didulica is niet van plan om bij AZ komend seizoen de rol van reservedoelman te vervullen. De keeper is maar voor één ding in Alkmaar: hij wil weer de nummer één van AZ worden.

“Ik wil mijn plaats onder de lat terug en ik ben vast van plan om weer de nummer één te worden”, luidt de duidelijke taal van Didulica. “En ik denk dat het er zeker in zit.”

De Australische goalie denkt dat iedereen weer met een schone lei begint. “Mijn gevoel zegt dat Sergio Romero, Boy Waterman en ik volledig op nul beginnen. Zij zijn jonge keepers met veel talent, terwijl ik iets extra’s breng door mijn ervaring. Als we vorig jaar een topseizoen zouden hebben gedraaid, zou ik het wat anders formuleren. Maar dat was niet het geval.”

Dankzij een hoofdblessure stond de sluitpost anderhalf jaar langs de kant, maar nu is hij fitter dan ooit. “Ik ben fit, zowel mentaal en sportief. Ik ben nog nooit zo fit geweest. Ik denk zelfs niet dat er in de Eredivisie op dit moment een keeper te vinden is die fitter is”, aldus Didulica in Sportweek.

Bron: Didulica

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *