Milano Koenders wil bij NAC blijven

By
Updated: mei 13, 2011

Milano Koenders vertrekt komende zomer bij NAC Breda. De club wilde graag langer door met de van AZ gehuurde verdediger, maar kwam niet tot een akkoord over een vast dienstverband.

Door berichten in de media wordt Koenders neergezet als een geldwolf. Ten onrechte, meent de verdediger. “Ik krijg het idee, wanneer ik de berichten in de media lees, dat het mij alleen om het geld gaat. Dat is niet het geval. Ik heb een aanbieding gekregen van NAC en daar zijn we samen niet uitgekomen, zo simpel is het”, reageert Koenders in gesprek met VoetbalPrimeur.

“De mensen bij NAC zijn erg tevreden over me en ik heb het op mijn beurt naar mijn zin bij de club. Ik ben trots dat ik voor deze club mag spelen en ik wil de club niet laten vallen. Het is niet dat ik zoveel wil verdienen, maar het verschil tussen vraag en aanbod is te groot”, aldus Koenders, die bij NAC – mede door de financiële situatie bij de club – aanzienlijk minder kan verdienen dan in zijn huidige verbintenis bij AZ. “Ik wil geen dief van m’n eigen portemonnee worden.”

De deur zit wat betreft Koenders nog niet helemaal dicht. “Als NAC verder wil praten en we komen eruit dan blijf ik met alle plezier bij NAC. Ik heb het gevoel dat ik bij NAC door kan groeien. Als ik er niet uitkom met NAC, dan keer ik terug naar AZ. Ik heb in Alkmaar nog een contract voor een jaar, dus ik moet me daar melden. Maar goed, het is de voetballerij en daar gebeuren weleens gekke dingen.” Koenders kwam dit seizoen tot 23 Eredivisie-duels in de hoofdmacht van NAC.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>