AZ-directie stoort zich aan vroegtijdig vertrekkende supporters

By
Updated: oktober 10, 2010
AZ-directie stoort zich aan vroegtijdig vertrekkende supporters

Iedere week gaat de directie van AZ in op prangende vragen van AZ supporters. Vandaag gaf Gerbrands antwoord op de vraag over het vroegtijdig vertrekken van AZ supporters: “Ik vind dat onbegrijpelijk. Er kan nog van alles gebeuren.”

“Dit is een onderwerp dat op elke forumavond met supporters terugkomt. Iedereen die het heel goed met voetbal voorheeft, ventileert deze mening. Soms gebeurt het weglopen met 3-0 of 0-3, maar het komt zelfs voor met een 1-1 stand. Daar verbaas ik me altijd over. Er kan nog van alles gebeuren. Het argument van de mensen die ik daarop aanspreek, is het ontlopen van files. Persoonlijk vind ik dat onbegrijpelijk. Maar dan krijg ik weer brieven dat we de infrastructuur beter moeten regelen. Nou, ik ga alle wedstrijden van AZ af en zie dus alle stadions. Ik kan je één ding zeggen: nergens is het zo goed voor elkaar als bij AZ. De Smaragdweg is al open voor weggaand verkeer en de verkeerslichten worden op groen gezet, dus de doorstroming verloopt al veel beter dan voorheen. Het is vooral een houdingsprobleem. Ik hoop dat mensen op de tribune onderling de discussie aangaan, natuurlijk zonder incidenten. Laten we met z’n allen nog een biertje of een kop koffie drinken en wat napraten. Dat is de beste oplossing.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>