AZ en Jansen langer door

By
Updated: april 2, 2021

Eerder vandaag kwamen AZ en Jansen tot een akkoord om zijn contract te verlengen tot medio 2023. ‘Pascal heeft sinds december laten zien dat hij weet wat er van een hoofdcoach van AZ wordt gevraagd, daarnaast kent hij onze organisatie en manier van werken. We zijn tevreden met de resultaten en spelers ontwikkelen zich door. Voor ons dus een logische stap,’ aldus Huiberts.

8 Comments

 1. Jeroen

  2 april 2021 at 13:02

  Hmmmm ik word hier niet heel positief van. Leuk als tijdelijke oplossing, maar had toch liever meer ervaring gehad.

 2. Ruud

  2 april 2021 at 13:13

  Tja… Hij heeft helemaal geen plannen… Hij mag wel flink aan de slag en de assistenten?

 3. VakJ

  2 april 2021 at 15:16

  Geen zorgen. Contract van een trainer is een dagkoers.

  • Vincent

   2 april 2021 at 17:02

   Wel zonde voor je centjes zo’n contract is niet goedkoop

   • Gerrit Vooijs

    2 april 2021 at 17:28

    Ik denk dat dit meevalt.. Het is een twee jarig contract voor een beginnende trainer..
    Hij moet zeer waarschijnlijk aan een nieuw team gaan bouwen want de grote 4 gaven vorig jaar al aan open te staan voor een transfer. Dat kan mee of tegen vallen. Dat is echt wel in het contract meegenomen, maar dat is mijn aanname natuurlijk

    • Ruud

     3 april 2021 at 08:05

     Kan hij bouwen? Er wordt nu gewerkt met de fundamenten van Vd Brom en Slot.

 4. KeesK in Paraguay

  2 april 2021 at 19:31

  AZ is een eigengereide club en daarom vind ik dit een beslissing die er goed bij past. Dit is wat ik ook graag zie want ook al is PJ niet perfect, hij doet het ook niet slecht zo blijkt uit de statistieken. Hiermee creëert AZ rust en continuïteit op een financieel gezonde manier. Je weet wat je nu hebt maar niet wat je krijgt als je buitenstaander inhuurt. Ik hoop dat PJ nog flink groeit in zijn rol als hoofdtrainer en niet al op zijn top zit.

 5. brandon

  3 april 2021 at 10:37

  Alles staat en valt met resultaten. Bosz wordt gezien als een toptrainer heeft nog nooit een prijs gewonnen. Is verdedigend misschien wel de slechtste trainer die er is, maar wordt door iedereen geprezen. PJ heeft het tot nog toe op 1x na helemaal niet verkeerd gedaan en dat was Vitesse uit, daarvoor is hij echt wel op het matje geroepen en een beginnend trainer wil ook het wiel wel eens uitvinden. De kans die hij krijgt is gezien de resultaten normaal en hij weet ook hoe het er bij AZ aan toe gaat. Wordt hier gesproken over v d Brom nou ik heb liever deze trainer die goed en rustig overkomt. Dat er spelers gaan vertrekken zal allemaal wel maar er is in Nederland niet 1 club op Ajax na die onze spelers kan betalen en daar verkopen we niet aan is gezegd. M.a.w. moet dat allemaal nog eens zien. Vervangers staan ook klaar dus zo somber staan we er niet voor. Wel moet er nog 1 linksbenige verdediger bij. Wanneer alleen Koopmeiners verkocht wordt wat ik verwacht zal er genoeg geld vrijkomen om de selectie te versterken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *