AZ verrast met Familia-Castillo en Bruno Martins Indi

By
Updated: oktober 7, 2020

AZ heeft haar fans op de valreep weten te verrassen. De back Familia-Castillo (Chelsea) en Bruno Martins Indi (Stoke) werden op huurbasis aangetrokken. Broodnodig gezien de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.

3 Comments

 1. woonwagenpower

  7 oktober 2020 at 14:45

  Gelukkig is de noodklok ook in iemands kantoor gehoord. Nou ga ik weer vooruit kijken, op jacht naar Victorie.

 2. KeesK in Paraguay

  7 oktober 2020 at 18:55

  We mogen niet mopperen met deze transfers. Of het aanwinsten zijn of weggegooid geld zal de rest van het seizoen uitwijzen. Ik denk dat het wel snorretje zit met Juan Castillo. Maar ik heb de ballen verstand van voetbal.

 3. Gerrit Vooijs

  9 oktober 2020 at 15:53

  Ik ben blij dat AZ Karlsson heeft gehaald want Boadu heeft het ff niet. Beter kan Boadu net als in Jong Oranje even vanaf de linker vleugel starten. Komt hij meer aan de bal en kan hij de assist verzorgen. Met Aboukhlal Op rechts, Karlsson in de spits en daarachter natuurlijk Dani de Wit Heeft AZ voldoende scorend vermogen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *