AZ in tweede helft weggespeeld door Manchester United (4-0)

By
Updated: december 12, 2019
UEFA Europa League

AZ is tegen een grote nederlaag aangelopen op Old Trafford tegen Manchester United. Na een fraai begin keerde de Engelse grootmacht de wedstrijd in de tweede helft in amper elf minuten volledig om en trakteerde de Alkmaarders op een 4-0 nederlaag.

12 Comments

 1. az woman

  13 december 2019 at 07:59

  Iedere Nederlandse club Ajax, PSV, Feyenoord en AZ weer met beide benen op de grond, FC Utrecht is nooit van de grond gekomen in Europa dit seizoen. Nu richten op de competitie en Ajax pakken.

 2. de echte supporter

  13 december 2019 at 08:00

  ja dat klopt, maar ik zie het als een grote oefening voor zondag. ze kunnen nu leren an fouten en ze hebben een echte tegenstander gehad. ze waren toch al geplaatst, dus mijn inziens ging het meer om testen, combineren met een tegenstander van formaat.

 3. oma

  13 december 2019 at 13:39

  ik denk dat je het verkeert zie.
  het gin wel zeker ergens om,een beschermde status dat maak nog al een mooi zootje verschil.
  maar goed als Slot al net zo begint te kloten als Brom deed met de Wit in de spits weet je al van te voren dat het niets wordt.

 4. brandon

  13 december 2019 at 14:37

  Ja sommigen praten altijd achteraf en weten alles dan wel al vooraf. Slot is een toptrainer die echt wel weet wat hij doet. Dat de Wit niet in de spits stond maar afwisselde met Stengs was een prima tactiek die alleen geen vruchten afwierp omdat de kleine kansjes van beiden niet werden verzilverd. Jammer maar daarvoor waren het ook kleine kansjes. De 1e helft de bovenliggende partij maar na de 1-0 kansloos ook omdat de scheids weer eens de thuisclub bevoordeelde bij de overtreding op Midtsjo en niet bestrafte. Midtsjo had de bal ook niet moeten vasthouden maar direct horen af te spelen. Daarna kansloos en wel naar de slachtbank geleidt. De verwachtingen waren helaas te hoog gespannen. Zondag dan maar revancheren tegen Ajax maar ook dat zal niet gemakkelijk worden. Wel hebben we dan weer een echte spits Boadu en dat zou het verschil kunnen maken.

 5. oma

  13 december 2019 at 20:52

  ieder mens mag van mijn zijn mening hebben prima toch.
  laten nu niet mensen in een vakje duwen dan zijn we alleen maar kinderachtig .bezig.
  maar dat is mijn mening maar ik doe er niet aan mee.

  • brandon

   14 december 2019 at 14:18

   Je doet er niet aan mee, maart ik stoor me geweldig aan dit zinnetje.

   maar goed als Slot al net zo begint te kloten als Brom deed met de Wit in de spits weet je al van te voren dat het niets wordt.

   Dit is een brevet van onvermogen naar Slot toe en die verdedig ik omdat we in jaren niet zo’n bekwame trainer hebben gehad.

 6. oma

  15 december 2019 at 07:49

  waar jij je aan stoor maak mijn niets uit jochie.
  wie ben je dat je voor een ander mag en kan bepalen wat die schrijft.
  je heb het maar te accepteren baby.
  leer eens een mening van een ander te respecteren.
  dit is een form waar iedereen zijn mening mag geven.
  je heb over iedereen een grote mond dan is het vooys nu ben ik en je blijf maar doorgaan

  slot heeft na mijn men ing eenblunder begaan.
  wie zet de wit in de spits.
  terwijl die iedere doel rijpen kans om zeep helpt.
  dimmen nu kleinkind.

 7. brandon

  15 december 2019 at 18:48

  Val in mekaar met je jochie. Asociale trut die je bent. Ik scheld jou toch ook niet uit.Ja nu wel maar daar vraag je om.

 8. Ruud

  16 december 2019 at 14:22

  Laten we elkaar niet beoordelen of veroordelen op het geven van een mening op deze website. Dan is voor iedereen de lol er wel vanaf.

 9. brandon

  16 december 2019 at 17:23

  Ruud wil je even kijken wat deze ordi allemaal schrijft? Moet ik dan mijn mond houden? Wat denkt deze aso wel. Geef daar eens antwoord op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>