Druijf neemt positie van geschorste Boadu in

By
Updated: oktober 18, 2019
Slot2

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen schoof Arne Slot vrijdagmiddag aan bij de pers. Hoe heeft hij de interlandperiode ervaren en wat verwacht hij van de opponent uit Friesland?

“We hebben de afgelopen tien dagen lekker getraind met de jongens die hier zijn gebleven”, opende Slot. “Het zijn hier en voor de internationals extern goede dagen geweest. Voor onze Noorse jongens was het alleen jammer dat ze geen minuut gespeeld hebben.”

Hatzidiakos
Pantelis Hatzidiakos maakte zijn officiële debuut in de hoofdmacht van Griekenland. “Je eerste interland spelen in een uitverkocht Olympisch Stadion in Rome. Er zijn slechtere plekken om dat te doen… Hij stuurde me een berichtje: ‘Trainer, ik ga vanavond spelen.’ In de interland daarna hebben ze thuis gewonnen en kreeg Panta lovende kritieken. Als er iemand is die ik dit gun, is hij het wel.”

Slot: “Panta is altijd betrokken en traint goed. Zijn instelling is geweldig, ook als hij niet in de basis staat. Hij heeft het in de wedstrijden die hij dit seizoen gespeeld heeft goed gedaan. Dat is ook bondscoach John van ’t Schip opgevallen.”

Druijf
Ferdy Druijf neemt zaterdag de positie van de geschorste Myron Boadu in. Slot: “Ik verwacht dat we veel aan de bal zijn met aanvalsspel over de flanken. We willen Ferdy zoveel mogelijk aan het werk zetten in de zestien van Heerenveen. Daar is hij op zijn best.”

sc Heerenveen
Slot: “Ik verwacht niet dat Heerenveen gaat counteren, al hebben ze daar met hun snelle buitenspelers wel de kwaliteiten voor. Heerenveen heeft aangetoond dat ze graag hoog druk zetten en van achteruit willen opbouwen en voetballen.”

5 Comments

 1. Brandon

  18 oktober 2019 at 14:55

  Wordt moeilijk met Druijf in de spits. Geen snelheid dus moeten de vleugels goed bezet zijn en laat onze sterspelers Stengs nu net geen echte buitenspeler zijn. Lekker zwerven en anderen beter laten spelen.

 2. Kaazie1987

  18 oktober 2019 at 18:21

  Druijff is net als johnsson een spits die het moet hebben van voorzetten, maar druijff kan ook een bal vast houden waardoor de rest kan bijschrijven. Ik laat me graag verrassen maar ik verwacht er niet als te veel van, alle hoop gevestigd op onze buitenspelers en Mischien laat de wit wel iets moois zien. Oppassen voor van bergen die is in vorm en levensgevaarlijk. In mijn ogen de ideale opvolger van stengs

 3. Brandon

  18 oktober 2019 at 21:58

  Jong AZ wint 3-2 van Jong Ajax.

  • KeesK in Paraguay

   19 oktober 2019 at 02:28

   Dankzij een amateur!

 4. Kaazie1987

  19 oktober 2019 at 11:44

  Vanmorgen een heel goed en duidelijk interview gehoord van max HUIBERTS bij radio 1, daarin kwam naar voren dat ze bij az er over nagedacht hebben een cv te halen maar daar niet genoeg daadkracht voor was omdat ze bij az 4 goeie fitte cvs hebben. En ook kwamen uiteraard boadu en stengs aan bod en daarin was max heel duidelijk, hij probeert ze bij az te houden volgens seizoen en als dat niet lukt zullen Ajax en PSV de absolute hoofdprijs moeten betalen want az gaat de concurrentie niet voor een appel en een ei sterker maken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>