Adam Maher vertrekt bij AZ

By
Updated: mei 22, 2019

Middenvelder Adam Maher heeft besloten zijn contract bij AZ niet te verlengen. Zodoende vertrekt hij transfervrij bij de Alkmaarders.

Vorig seizoen tekende Maher, die eerder al drie seizoenen bij AZ speelde, voor één seizoen in Alkmaar. De creatieve speler veroverde al snel een basisplaats en was belangrijk in het elftal van John van den Brom. AZ laat weten teleurgesteld te zijn dat Maher de club gaat verlaten.

In 2013 maakte Maher de overstap van AZ naar PSV. Na drie teleurstellende seizoenen in Eindhoven werd hij verhuurd aan het Turkse Osmanlispor. Daarna speelde de middenvelder een half jaar op huurbasis bij FC Twente, voordat hij opnieuw bij AZ tekende. Bron: NH nieuws

24 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  22 mei 2019 at 14:10

  Tja hij is goed maar niet onmisbaar.
  Scoorde te weinig uit bv een vrije trap. Hij was wel enorm balvast waardoor hij AZ beter liet spelen.
  Koopmeiners of Midtsjo kunnen ook prima op 6 spelen.
  Goed dat AZ niet verder is gegaan als dat de polsstok lang is.
  Maher wens ik alle succes toe en bedankt voor het afgelopen jaar.

 2. Vincent

  22 mei 2019 at 15:49

  Pfff enige voordeel is dat Koopmeiners weer naar het middenveld kan

  • Brandon

   22 mei 2019 at 17:25

   Vincent denk nu eerst eens na voordat je iets zegt. We hebben geen spelers voor de middelste twee achterin. Of denk je dat Vlaar beter wordt dan hij nu is, dat hij geen blessures kan oplopen op zijn leeftijd, het is voor Vlaar te hopen dat hij heel blijft. Wil je weer met Hatzikidee verder? Wuytens??? Wat dacht je ervan als Koopmeiners verkocht wordt wat ook zomaar nog zal kunnen? We staan er echt niet zo goed voor hoor en helemaal niet met Max de TD zelf waarschijnlijk een salaris van 3 a 400.000 maar te gierig om een euro uit te geven, waar dat wel heel hard nodig is.

   • Vincent

    23 mei 2019 at 01:50

    Enige die moet nadenken voordat ie iets typt ben jij! Je begint allemaal dingen te lezen die ik niet getypt heb flapdrol

    • Brandon

     23 mei 2019 at 21:25

     Gaan we schelden. Je wilt Koopmeiners toch op het middenveld. Wie moeten er dan achterin. Geef nu dan commentaar.

     • Vincent

      24 mei 2019 at 11:38

      Dat zei ik in een ander topic…. een aankoop!

 3. woonwagenpower

  22 mei 2019 at 15:54

  Ik voel me hier thuis, AZ is toch mijn club, we komen er wel uit, ik ben AZ dankbaar. Holle lege woorden, zo blijkt maar weer. Had Maher dit niet eerder kunnen aangeven, of heeft een andere club in de afgelopen week, Adam ineens een grote worst voor gehouden? Ik vermoed Feyenoord. Feyenoord heeft weinig geld (nog wel voor salaris, als er geen transfersom hoeft betaald te worden) en moet het hebben van transfervrije spelers, tenzij Feyenoord eerst iemand verkoopt. Maar Als Feyenoord verkoopt zou Berghuis misschien nog wat opleveren, de rest is middelmaat of minder. mocht Berghuis daar verkocht worden verzwakt Feyenoord ook het elftal en een goede jeugdlichting zit er ook niet achter, naar ik het begreep. Adam, nooit meer op hangende pootjes vragen of je, je conditie op peil mag houden. dan had je niet van de holle lege woorden moeten gebruiken, maar eerlijk moeten zijn en zeggen, dat als het jouw uitkomt je AZ achter je zou laten.

 4. Brandon

  22 mei 2019 at 17:17

  Dat schreef ik 19 mei al dat dit arrogante ventje niet bij zou tekenen. Maar beste AZ supporters niets over boord hij kon alleen zo goed spelen omdat Midtsjo al het verdedigende-en loopwerk voor het verrichte op het middenveld. Bij elke club op niveau zal hij door de mand gaan vallen en daarbij hoort dus ook Feijenoord. Wel weer een pracht verhaal van Max Huiberts dat hij ervan uitging dat het al rond was. De slechtste TD van Nederland weet dus nog niet dat er iets rond is als de handtekeningen op papier staan? Wat een ongelofelijke prutser is dit. Alle clubs zijn al bezig met het in orde brengen van de teams deze prul heeft alleen een paar jeugdspelers gecontracteerd, niks mis mee dat niet, maar het gaat altijd eerst om het vlaggenschip. Zo doorgaan betekent dat AZ de Titanic is geworden. Twee centrale verdedigers moeten er komen of wil hij nog doorgaan met de verliezer in punten en niet zo weinig ook, Hatzikidee? Twee middenvelders weg nog niets terug of denkt die drol dat die jeugdspelers zo maar even ingepast kunnen worden, t zal toch niet? Twee voorhoedespelers meteen van de hand doen, Fred Friday en Bjorn Johnsson allebei goed voor de sloop. Niets maar dan ook niets is er nog voor elkaar. Eens of oneens ik hoor het wel van jullie.

  • Gerrit Vooijs

   22 mei 2019 at 18:19

   Johnsen geef ik nog het voordeel van de twijfel. Weghorst bakte er ook niet veel van in zijn eerste jaar maar werkte hard. Johnsen werkte wel voor het team maar speelde erg ongelukkig en had ook een paar keer ongelooflijk pech met ballen die er via onderkant lat of paal uitkwamen.
   Hij heeft er on de eredivisie 19 in 1 seizoen gemaakt dus hij kan wel wat hoor.
   Haal i.p.v. Maher die jongen van de buren die bij De Graafschap is gestald Matusiwa. Sterk aan de bal en verovert ook veel ballen. Dat is een kwaliteit die heel weinig AZ spelers beheersen.

   • az woman

    22 mei 2019 at 20:48

    Ik hoor net op Foxsports (ik kijk de Graafschap-Cambuur) dat volgens de Telegraaf FC Groningen bezig is met het aantrekken van Matusiwa.

   • Brandon

    22 mei 2019 at 22:27

    Gerrit Weghorst scoorde het 1e jaar 17 doelpunten dat is heel erg goed Johnsson 6.

 5. Urdal

  22 mei 2019 at 19:55

  Aaron Johansen terug halen.
  Is volgens mij transfer vrij.

 6. az woman

  22 mei 2019 at 19:57

  Ik wil niet zo’n start mee maken als afgelopen seizoen. Ik wil beslagen ten ijs komen als de voorbereiding begint. Omdat we weinig vernemen wie er (eventueel) naar AZ komt(en dan heb ik het niet over Ferdy Druijf).Zelfs verneem ik niet wat met Friday, Bel Hassani gaat gebeuren, laat staan in wie AZ interesse heeft. Wel lees ik dat Seuntjes waarschijnlijk AZ verlaat , dat Maher AZ het nakijken geeft en Russische interesse in Guus Til. Tevens een leuk verhaaltje over de verkering met Real Madrid, maar van mij hoeft AZ geen sattelietclubje van de Spaanse grootmacht te worden, dus ik hoop dat het bij kennis uitwisselen blijft. AZ op eigen benen en zelf de broek ophouden, Liever een zelf opgeleide voetballer, dan de B of C garnituur huren van een club. me geestelijk uithoudingsvermogen wordt weer op de proef gesteld, zolang ik geen berichten kan vernemen die de AZ selectie ten goede komen. Natuurlijk is het leuk dat Vlaar nog een jaartje doorgaat, maar dat is in mijn ogen geen fundament voor een stevig geraamte van het elftal. Ik heb al eerder over de balans geschreven, ik hoop dat Max de balans ook in de gaten houdt.

 7. Kaazie1987

  22 mei 2019 at 21:14

  Ik denk dat as menisevic gaat halen als opvolger, en dat mutusiwa de opvolger wordt van memesivic bij Groningen. Az wilde memesivic vorig jaar al..

  • Vincent

   23 mei 2019 at 01:51

   Is wel een goeie, kan wel wat met een bal

 8. Brandon

  22 mei 2019 at 21:50

  Svensson gaat AZ waarschijnlijk ook verlaten volgens zijn Noorse zaakwaarnemer.

  • AZ woman

   22 mei 2019 at 22:07

   Kijk weer een bericht / gerucht over een vertrek. Wanneer lees of hoor ik eens waar AZ zelf in spelers materiaal investeert,behalve de opleiding ?

 9. AZ4Altijd

  23 mei 2019 at 11:13

  MAX is buiten die paar keer dat hij een topprijs wist te regelen bij verkoop van paar spelers zo een beetje de slechtste TD die AZ heeft gekend in laatste 15 Jaar.
  We dachten, HEHE eindelijk is Stewart weg. Slechter kan niet. Nou wel hoor.

  Max is NOG langzamer met verlengen is een professionele GIER. De man heeft nagenoeg NIETS goeds aangetrokken en tekent alleen maar contracten met jeugdspelers, maar verder haalt hij alleen maar afdankertjes.

  Logisch is dat niet alle spelers die je haalt het gaan halen, maar deze man heeft wel heel veel floppers binnen gehaald. Vrijdag, Rotariu, van Rhijn om er maar een paar te noemen. Ja en afdankertjes van Ajax. Lekker bezig. Ik zie het somber in in voorronde EL. Zullen wel weer afgaan tegen eerste beste nietszeggende Oostblok club.

  Als een Svensson, Til, Maher en Seuntjes weg zijn hebben we een veredeld Kleuterteam.

  Max kennende komt hij vanuit het niets INEENS met een een of andere NIETS zeggende speler op de proppen.

  Als je spelers haalt moeten die er DIRECT Staan. Anders kun je net zo goed je eigen Jeugdspelers opstellen.

  Verder met Arne weet ik het niet.
  De man had blijkbaar al weinig te vertellen onder vdB.
  En is in mijn ogen VEEL te lief. Ik zie liever een Klootzak met lef en bravour voor het team staan, die wanneer het niet gaat onze meisjes op hun flikker geeft. Slot is een Ideale schoonzoon.

  • AZ4Altijd

   23 mei 2019 at 11:16

   Ow en mbt Maher. Blijf lekker weg en kom NOOIT meer terug bij AZ om je conditie op pijl te houden als je weer ergens anders uitgerangeerd bent.

   JUDAS. AZ heeft je groot gemaakt. AZ heeft je de kans gegeven om weer terug te komen op je oude niveau en vervolgens steek je weer een mes in de rug van AZ. Mag het niet zeggen, maar zijn zo van die streekjes die passen bij zn afkomst. Sorry dat ik het zeg, maar is een waarneming.

   Ik zie liever Scandinaven komen.
   Zijn bijters, zeiken niet en werken hard.

  • Brandon

   24 mei 2019 at 18:27

   AZ4altijd. Dit beweer ik al 3 maanden maar hoop dat hij ons verrast, anders zie ik het ook erg somber in.

 10. Jay

  23 mei 2019 at 12:05

  Ondanks dat we weinig concrete geruchten horen, ga ik er toch vanuit dat AZ druk bezig is met het binnen halen van tenminste 2 verdedigers. Ze zijn echt niet gek en zien ook wel dat we daar de grootste problemen hebben. Nu mag Max inderdaad laten zien hoeveel kijk hij op het spelletje heeft.

  • Brandon

   23 mei 2019 at 21:29

   Helemaal gelijk Jay. Zou op dit moment ook nog kijken naar een goede spits en dan zijn er in Nederland twee namen die opvallen. Lammers en Buitink. De 1e zal moeilijk haalbaar zijn maar de 2e moet kunnen.

   • Vincent

    24 mei 2019 at 11:41

    Buitink kan niet meevoetballen dus die gaat AZ nooit halen nu na het Bjørn Johnsen debacle

 11. Brandon

  24 mei 2019 at 18:32

  Heb je wel eens gehoord van zand in iemands ogen strooien? Slutsky is daar erg goed in. Buitink wordt een TOPSPITS. Kijk maar eens hoe eenvoudig hij scoort en dat kenmerkt de echte spits. Niet meevoetballen? Waar haal je die wijsheid vandaan, bij Slutsky?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *