Huiberts: “Geen winterse versterkingen nodig”

By
Updated: januari 15, 2019
Huiberts-AZ

Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij AZ liet Huiberts weten dat er geen winterse versterkingen nodig zijn, omdat er genoeg vertrouwen is in de huidige groep om Europees voetbal te halen.

Ondertussen staan we wel 11 punten achter op Feyenoord en doen Ajax en Feyenoord ook nog mee in de beker. Wat de beker betreft zal AZ dus boven zijn kunnen moeten presteren om die te winnen of hopen dat andere clubs de beker niet zo interessant vinden en niet in hun sterkste formatie aantreden. In de competitie lijkt een directe plaatsing voor Europa erg lastig en zullen het waarschijnlijk de play-offs worden, iets waar we niet al te beste herinneringen aan hebben.

Een gewaagde stelling dus van Huiberts. Ben je het met hem eens of niet?

9 Comments

 1. Jay

  15 januari 2019 at 11:39

  Benieuwd naar jullie mening. Ik denk zeker dat AZ de tweede seizoenshelft beter zal gaan voetballen, maar een extra verdediger had de kans op het halen van Europees voetbal mijns inziens toch wel vergroot.

 2. Jeroen

  15 januari 2019 at 20:14

  Het begon beter te draaien, dus ik snap het enigszins. Echter, de spitsenpositie is vrij zwak (en zal zo blijven). Johnson is het niet, en alleen maar leunen op Boadu lijkt mij onvoldoende. Daar zou wel alvast versterking kunnen komen.

 3. az woman

  16 januari 2019 at 07:45

  Heeft Max echt vertrouwen in De Griek en in de nadagen van Ron, vertrouwt Max op de kwaliteiten van Stijn? Of heeft Max zijn budget al opgemaakt in de afgelopen zomermaanden en trapt meneer Nelissen op de rem? Als ik het stukje lees, blijf ik met vraagtekens achter.

 4. WallyAZ

  16 januari 2019 at 14:18

  Geen versterking nodig ? neemt Max genoegen met dit spel en deze positie op de ranglijst. Oh ja Sol voor 3 miljoen verkocht naar Rusland voor ongeveer hetzelfde bedrag dat AZ voor Johnson betaald heeft. Dat geeft me te denken waarom Sol niet gehaald in plaats van Johnson maar dat terzijde. Ik zou toch graag willen zien dat AZ een verdediger gaat halen.

 5. woonwagenpower

  16 januari 2019 at 16:18

  En zijn er nog uitgaande transfers in het vooruitzicht, ik denk hierbij bijvoorbeeld aan Fred Friday. Is er sowieso belangstelling voor enige AZ spelers, hier mee bedoel ik Oussama, wat ik niet hoop natuurlijk.

 6. az woman

  16 januari 2019 at 16:22

  Wil Max wel Europees voetbal spelen? De Beker zal al moeilijk genoeg worden en play off wedstrijden betekent een extra lang seizoen en kortere vakantie periode en de geschiedenis leert ………, is dat wat Max wil? ik blijf in deze met vraagtekens zitten.

 7. Vincent

  16 januari 2019 at 19:52

  Ouwejan naar besiktas volgens turkse media hahaha

 8. Gerrit Vooijs

  16 januari 2019 at 22:05

  AZ heeft 5 bspitsen op de loonlijst: Johnsen, Boadu, Seuntjes, Friday en Druijff ( verhuurd) .
  Dat is veel te veel, mede omdat Friday en Johnsen dure krachten zijn.

  Op het midden heeft AZ Midtsjo, Til, Maher, Koopmeiners en Vejinovic, allemaal dure spelers.

  Achter heeft AZ Ouwejan, Wijndal, Wuytens, Vlaar, Weigelt, Bergsma, Hatzediakos, Van Rhijn en Svensson.

  Niemand heeft belangstelling voor deze spelers.
  Alleen Stengs, Maher en Idrissi worden nauwlettend gevolgd.

  Dus ja, ik begrijp Huiberts wel. De salarishuishouding is voor AZ begrippen peperduur en AZ zal haar reserves nodig hebben om de komende jaren de begroting sluitend te houden want JAZ is afgeroomd en zal AZ niet veel meer te bieden hebben.
  De generatie daaronder heeft nog 2-3 jaar nodig. Dus ja, ik begrijp wel dat AZ een pas op de plaats maakt: Geen verkoop, geen nieuwe spelers.

 9. Kaazie1987

  19 januari 2019 at 11:37

  De lichting 2003 is een enorm goeie lichting met extreem veel talent, vorig jaar ongeslagen kampioen geworden. Dit jaar zijn 3 van die gasten overgeheveld naar onder 19 en ook daar laten ze het zien, die jongens zijn 15 jaar, geef ze een 2 tot 3 jaar en we hebben weet geweldige talenten in az 1. Als die Britten ook nog is ja stemmen ben ik ervan overtuigd dat ze lekker in alkmaar blijven spelen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>