AZ gokt na de winterstop op terugkeer van 5 spelers

By
Updated: december 12, 2018

Huiberts over de transferperiode in de winterstop:

We verwachten dat de spelers die langdurig uit de roulatie zijn geweest – en die hun waarde hebben bewezen in de vorig en dit seizoen behaalde resultaten – binnenkort weer kunnen aansluiten bij de groep.

Zo hopen we na de winter weer te kunnen rekenen op onder meer Stijn Wuytens en Myron Boadu. Stijn was vorig jaar een belangrijke schakel in de op één na minst gepasseerde verdediging van de Eredivisie. En Myron heeft in het begin van de competitie laten zien dat hij talentvol is en in staat is om makkelijk een doelpunt te maken. Goed was ook om te zien dat Calvin Stengs afgelopen vrijdag weer zijn eerste 90 minuten heeft gespeeld in de met 0-3 gewonnen wedstrijd bij Fortuna Sittard.

Verder maken op dit moment ook na een lange afwezigheid onze Tsjechische aanvaller Ondrej Mihálik en Jeremy Helmer weer hun eerste speelminuten in Jong AZ. Als ze allemaal geen tegenslag meer krijgen, zouden we er dus vijf heel goeie spelers bij krijgen na de winterstop. Daarnaast houden we natuurlijk onze ogen open op de transfermarkt en kijken we altijd naar potentiële AZ-spelers. Bron: AZ

9 Comments

 1. Jay

  12 december 2018 at 15:51

  Hoogstwaarschijnlijk dus geen spelers erbij, maar puur gokken op de terugkeer van geblesseerde spelers. Ik vind dat nogal wat. Niet alleen moet je dus hopen dat de spelers ook echt weer fit zijn, maar ook dat ze hun oude niveau gaan halen.

 2. Gerrit Vooijs

  12 december 2018 at 17:59

  Als het bij AZ ook maar een beetje gaat draaien plaatst het zich met gemak voor de play-offs.
  Dus waarom de paniek ?
  Bergsma en Weigelt kunnen ook ingepast gaan worden.
  Maar het heeft tijd nodig en die heeft AZ !

 3. az woman

  12 december 2018 at 18:56

  We zullen zien, misschien komen de ontbrekende schakels na de winterstop in actie om het als een geoliede machine te laten draaien. Laten we maar het beste er van maken, ook in de Beker zou AZ een vechtmachine moeten zijn, ik hoop het. Misschien zie ik het verkeerd, maar ik blijf ons centraal achterin heel kwetsbaar vinden. Maar ik laat mij graag verrassen.

 4. KeesK in Paraguay

  12 december 2018 at 22:00

  De TD is een zware gokker. Nou heeft hij een paar keer goed gegokt en geboerd maar de verliezen aan afschrijvingen/waardeverminderingen lijken zich nu hard op te stapelen en doen de winsten langzamerhand verdampen.

 5. Brandon

  13 december 2018 at 00:00

  Wat ik al zei voor een dubbeltje op de 1e rang. Als we dit als we dat als deze TD zijn werk goed had gedaan was er nu geen sprake van paniek.

 6. oma

  13 december 2018 at 06:50

  wat maken jullie je druk,het is maar voetbal.
  AZ heeft straks het mooiste trainings complexs van Nederland.
  maar speelt jammer genoeg in de keuken competitie.
  hoe kan je alle hoop vestigen op spelers die er ruim een half jaar uit zijn geweest?
  de verdediging is zo lek als een mandje dat met een omgeschoolde middenvelder die er langer dan een half jaar uit is geweest op lossen.
  waar zijn ze mee bezig?

 7. Brandon

  13 december 2018 at 11:40

  Oma maak me helemaal niet druk wijs alleen maar op de feiten. Velen hier proberen alles weer te bedekken met de mantel der liefde, ze komen toch niet tussen ons hoor Oma, maar dat is niet de juiste manier. Wat goed is is goed wat fout is is fout. Deze TD heeft zoveel fouten gemaakt dit jaar dat dit echt wel benoemd mag worden. Kosten wat ik inschat ongeveer 20 miljoen.

  • oma

   14 december 2018 at 05:46

   beste Brandon,
   ik bedoelde jouw eigenlijk niet ik weet hoe je kijk is.
   maar die andere topsupporters (dat denken ze tenminste in werkelijkheid zijn het meelopers in mijn ogen)
   een echte supporter die steunt zijn club maar ziet en benoemt ook de fouten van zijn club.
   maar goed ze doen maar ik kan het niet belangrijk vinden.
   een ding valt me alleen op een paar jaar terug dat ik op deze site begon schreven heel wat meer mensen op deze site waar zijn ze gebleven?
   of zijn ze ook doodziek van dat geslijm?
   een blinde ziet dat AZ niet goed bezig is.
   maar nogmaals Brandon voel je niet aan gesproken als ik wat schrijf,zo bedoel ik het niet.

   • Brandon

    14 december 2018 at 16:43

    Wij zitten gelukkig hetzelfde in elkaar, ouwe jongens krentenbrood.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *