AZ geeft tegen VVV in laatste minuut de winst weg (2-2)

By
Updated: november 25, 2018

AZ heeft zondagmiddag slechts een punt overgehouden aan het uitduel met VVV-Venlo. In De Koel kwam de thuisploeg in de blessuretijd terug tot 2-2. Door dit puntenverlies laat AZ de vierde plek in de Eredivisie glippen.

WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN:
VVV-Venlo – AZ 2-2 (1-2)
Eredivisie

Opstelling VVV-Venlo: Lars Unnerstall; Moreno Rutten, Jerold Promes (78. Patrick Joosten), Nils Rösseler, Axel Borgmann (86. Christian Kum); Ralf Seuntjens, Danny Post (14. Peter van Ooijen), Tino-Sven Susic; Johnatan Opoku, Peniel Mlapa, Jay-Roy Grot.
Opstelling AZ: Marco Bizot; Jonas Svensson (90%2B2. Ricardo van Rhijn), Pantelis Hatzidiakos, Teun Koopmeiners, Thomas Ouwejan; Fredrik Midtsjø, Guus Til. Adam Maher; Albert Gudmundsson (72. Stengs), Mats Seuntjens, Oussama Idrissi.

Scoreverloop: 7. Koopmeiners (pen.) 0-1, 15. Idrissi 0-2, 30. Mlapa 1-2, 90%2B3. Joosten 2-2.
Gele kaarten: Rösseler, Promes, Grot, Unnerstall (VVV-Venlo), Midtsjø (AZ).
Rode kaarten: Van Ooijen
Scheidsrechter: Jeroen Manschot
Toeschouwers: 8.000

8 Comments

 1. Brandon

  25 november 2018 at 21:39

  Als hij nu Hatzikidee nog 1x opstelt dan moet iedereen een kwartier buiten het stadion blijven staan als protest. Bij elke 4e klas amateurs loopt een betere speler. Dit is lachwekkend.

 2. az woman

  26 november 2018 at 05:47

  Zo zonde dit, Idrissi had de wedstrijd ook eerder op slot kunnen gooien. Maar ja laat maar, pffffffffffffffffffffffffff.

  • AZ4Altijd

   26 november 2018 at 07:06

   Ja dat had Idrissi moeten doen maar dan kun je nog zo vaak scoren maar als je zo een kneus als Gyros in verdediging hebt staan kun je scoren tot je een ons weegt, maar daar valt niet tegen te scoren. Zelfs al zou je 0-3 voor staan. Met die pipo achterin weet je het maar nooit. Door dat gekloot heerst er ook onrust bij Bizot. Terwijl hij er bar weinig aan kan doen. Een goede verdediging moet keeper helpen. Maar nee, wij zitten week in week uit opgescheept met Gyros en soms invalbeurtjes van die andere kneus vRhijn.

   Normaal gesproken als je 0-2 voor staat moet er meer ruimte onstaan omdat dan tegenstander ook meer vooruit speelt, maar bij ons weet men niet meer wat men moet doen, aanvallen? Verdedigen? Totaal geen aansluiting. Zeker als je weet dat je zulke kneuzen als Gyros hebt moet je niet terugtrekken op eigen helft. Dan gaat die pipo geheid nog meer fouten maken.

   MAAR, we hebben lekker getraind. Vooral de corners.

 3. KeesK in Paraguay

  26 november 2018 at 14:14

  Knap gedaan van VVV.
  Alles afschuiven op de verdediging vind ik ook niet helemaal eerlijk want het geklungel begon op het middenveld en het is niet zo dat VVV amateurs voorin heeft staan.

  • Brandon

   26 november 2018 at 15:40

   KeesK waar het begint is achterin en niet op een foutje vanuit het middenveld. Dat gebeurd altijd wel eens maar die uit zijn bek stinkende Griek doet alles al 12 wedstrijden fout. Heeft hij een moeder die met die vd B naait? Ik weet nl dat zij zo geil is als boter en uit betrouwbare bron. Sorry voor mijn woorden maar ik kan me niet meer beheersen.

   • WallyAZ

    27 november 2018 at 09:33

    Euhm… om zijn moeder er bij te gaan halen en wat haar hobby’s zijn vind ik persoonlijk niet zo netjes. Kunnen we het gewoon over Hatzi zijn voetbal kwaliteiten hebben of beter gezegd het gebrek er aan.

 4. Gerrit Vooijs

  26 november 2018 at 17:54

  Volstrekt onnodig dat zal iedereen wel met elkaar eens zijn.
  Prima start met goed voetbal wat resulteert in een 0-2 en nog veel meer kansen.

  En daar gaat het fout. Midtsjo maakt een blunder waardoor het 2-1 wordt. Dat gebeurde omdat AZ volledig de baas was en overmoedig werd.

  AZ herpakte zich en VVV kreeg geen enkele echte kans meer. De 1-3 leek een formaliteit. Maar Seuntjes, Gudmundsson, Til en Midtsjo durfden geen van allen in vrije positie binnen de 16m te schieten.

  Nee , nog een steekpassje in het volle strafschopgebied .

  Alleen Idrissi, en 1x Til van buiten de 16m, schoten op doel.
  Daaar ging het echt mis. AZ had 4-1 of 5-1 voor kunnen en moeten staan.

  Nu werd een fout van Hatzi AZ fataal.
  Dat mogen genoemde spelers zich aanrekenen.

 5. WallyAZ

  27 november 2018 at 09:30

  En weer geeft AZ een voorsprong weg dit keer van 2 doelpunten. Het centrum voldoet niet iedereen zit het behalve Van der Brom. Ingrijpen graag dit is om gek van te worden. Grrrr…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *