AZ wint van De Graafschap

By
Updated: november 3, 2018

Later meer…

10 Comments

 1. Vincent

  3 november 2018 at 22:44

  Mats for President

 2. Jeroen

  3 november 2018 at 23:23

  Eindelijk weer drie punten. Ging erg moeizaam. Missen de scherpte voorin.

 3. Evert

  4 november 2018 at 00:51

  Het was slaapverwekkend, stond in vak W en een hoop gevloek om mij heen. Dit word een lang en zeer moeizaam seizoen……..

 4. de echte supporter

  4 november 2018 at 10:18

  iets minder de bal van vlaar – hatsie – vlaar – hatsie. verder zeer moeizaam. die johnson daar zie ik nog niet veel in. Seuntjes speelde goed. prachtige pass naar Idrissi, die daar weer nis mee deed.
  hij moet eerder afgeven. maar goed zeer moeizaam drie punten binnen gehaald.

 5. KeesK in Paraguay

  4 november 2018 at 11:12

  Er is terecht zwaar gerekend op Myron Boadu dit seizoen en die is helaas het ziekenhuis in geschopt. De rest kan het grootste (en dat is volgens mij niet Stengs zoals velen vinden) AZ talent niet adequaat vervangen zo blijkt.
  PSV had ook moeite met het slopen van een voor het doel geparkeerde bus dus wees blij dat AZ het uiteindelijk ook lukte.
  Bijna elke club zwoegt momenteel om de punten bij elkaar te sprokkelen.

 6. Gerrit Vooijs

  4 november 2018 at 12:36

  Voor een mooie pot heb je 2 ploegen nodig. De graafschap leek de afgelopen periode wel een schiettent en zat niet op een nieuwe vernedering te wachten.
  Dus speelde het 1-9-1. Dat deed het met overgave en hoe langer het goed ging hoe meer De Graafschap er in ging geloven.
  Tegen VVV had AZ dit ook al ervaren. Ook PSV en Ajax winnen niet met grote cijfers wanneer zij hiermee geconfronteerd worden en niet heel vroeg scoren. Maar goed de 3 punten zijn binnen, het belangrijkste op dit moment.

  Idrissi mist op dit moment de scherpte maar hij en Mats zijn de enige creatieve spelers die openingen maken in een “betonnen” muur. De beste spelers van AZ in deze wedstrijden.
  Hij mag net als Mats kansen missen. Stengs is nog heel ver van zijn oude niveau verwijderd. De tijd zal het leren.

  Waaraan ik mij meer en meer aan erger is Svensson. Die jongen denkt dat hij kan voetballen, vraagt de bal, staat dan met de bal stil en weet niet wat te doen. Hij houdt de bal zolang vast dat hij hem onder druk moet afspelen.
  Vreselijk. Die jongen kan hard lopen en dat is wat hij langs de lijn moet doen. Nu wandelt hij naar voren krijgt de bal en verspeelt hem of legt hem terug naar hatzi.

  • AZ4Altijd

   4 november 2018 at 15:10

   Stengs nogen we niet afrekenen op feit dat het niet zo lekker ging. Je ziet in al zn acties dat hij aanvallen van spelers op hem probeert te ontwijken. Durft geen acties te maken. Dit is logisch. Hij moet dan ook vertrouwen krijgen. Daarom zie ik liever dat hij laatste 20 min invalt.

   Mats deed het goed. Als spits alswel middenvelder. Jammer dat Idrissi weer niet wist te scorenen die splijtende pass wistte promoveren in een assist.

   Svensson, dit kun je vdPrutser aanrekenen. Er is namelijk nul communicatie tussen verdedigende linie en middenveld.

   Johnson mogen we niet afrekenen.
   Toen we hem haalde wisten we watvoor speler hij is. Ik he het zo vaak gezegd.Johnson is een uiterst matige spits die alleen bruikbaar is als je ballen van zijkant in de 16 pompt. Als je dat doet maakt hij er rustig 15-20 in een seizoen. Maar nu heb je een rechtsbeen links en een linksbeen rechts die de trechter inlopen en dan heb je dus helemaal niets aan Johnson. Want zelf is hij uiterst beperkt en voetballend zal hij weinig creeren.
   Iedereen weet dat maar vdPrutser houdt vast aan buitenspelers die naar binnen trekken wordt het gewoon echt niets. Sonde want Johnson kan zeer nuttig zijn.

   Ondanks alles vdPrutser OUT.

 7. Kaazie1987

  5 november 2018 at 19:41

  Een typische az spits is de laatste jaren gebleken een spits die trekt sleurt veel loopt en sterk is, ik denk hem gevonden te hebben. Finn stikkers is de naam 22 jaar jong komt uit de fabuleuze talentenfabriek van Sparta Rotterdam en als hij speelt scoort hij of geeft hij een assist, zijn moyenne liegt er niet om in 126 wedstrijden 43 goals en 21 assist. Max wees snel want zijn contract loopt aan het eind van dit seizoen af

 8. Kaazie1987

  5 november 2018 at 19:42

  Finn stokkers bedoelde ik, van fortuna sitterd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *