AZ en Feyenoord in evenwicht (1-1)

By
Updated: september 16, 2018

Later meer..

29 Comments

 1. Brandon

  16 september 2018 at 18:27

  AZ was de betere ploeg en had de overwinning kunnen grijpen als Boadu niet zwaar geblesseerd was geraakt. Zijn vervanger kan nog bij lange na niet mee met dit AZ. Daar was ik al bang voor de man heeft geen handelingssnelheid om mee te doen met het positiespel en is technisch niet vaardig genoeg. Tegen de kleinere clubs zal het nog wel gaan als hij iets meer tijd heeft maar ook daar ben ik niet zeker van. Dan nog even Hatzekidee, lieve mede supporters dit kan echt niet meer, hij kan het niet en leert het ook nooit. Gelukkig werd hij nu gewisseld en voor de volgende wedstrijden zal hij toch zeker op de bank zitten maar nog liever naar Jong AZ. Koopmeiners was een openbaring op de plek achterin. Gudmundsson vond ik de beste man tot ongeveer 15 min voor tijd toen was de pijp een beetje leeg maar die komt er 100% zeker. Til was vandaag ook weer de oude en de rest van het team haalde ook allemaal een voldoende. Het was niet altijd goed behalve de 1e 15 minuten toen werd F van de mat gespeeld en had de score hoger kunnen en moeten zijn. Op naar Groningen met dezelfde flair.

 2. Gerrit Vooijs

  16 september 2018 at 19:00

  Een gelijkspel en toch ben ik heel tevreden. AZ startte net als vorig jaar sterk en net als vorig jaar opende AZ de score. Verschil, nu werd de treffer niet afgekeurd. Feyenoord kon het niet aan en heeft in die fase het geluk gehad dat AZ de score niet uitbreidde.
  De laatste 10 minuten voor rust na het uitvallen van Boadu, draaide de wedstrijd om en mocht AZ zijn handen dichtknijpen dat het met 1-1 de rust in ging.

  Maar veel belangrijker was dat AZ de rug weer rechtte en controle hield over de wedstrijd. Dit was een echte wedstrijd, eindelijk !

  Met deze beleving doorgaan. Gudmundsson is een heerlijke speler !

 3. de echte supporter

  16 september 2018 at 21:16

  kort gezegd ik heb genoten. hiervoor kom ik naar het stadion. heerlijk. de uitslag: we kunnen nu zeggen dat we niet hebben verloren van de traditionele top 3. Hatzie die moet op de bank zitten en kijken hoe het moet.
  ik word gek als hij de bal al heeft. Jammer dat we niet hebben gewonnen, maar ik heb er vrede mee. ik heb een heel goed AZ gezien. Koopmeiners die speelde geweldig o dit plek achterin.

 4. NHN

  17 september 2018 at 09:45

  AZ had Feyenoord over de knie kunnen en moeten leggen, denk ik.
  Maar laten we het positief zien mensen.
  Een punt is beter als niks.
  En ik heb genoeg voetbal gezien, waar ik hoopvol van werd.
  Boadu er langere tijd uit,is ernstig.
  Maar we moeten verder. Misschien opent dit andere mogelijkheden.
  Johnsen kan het nog niet aan, maar geef de man wat tijd.
  Twee weken terug vonden we het onnodig dat hij zolang op de bank zat.

  Vol goede moed naar Groningen. Je niet gek laten maken, en het spel maken.
  Dan pikt Johnsen z’n goal ook weer mee.

 5. Vincent

  17 september 2018 at 10:01

  Geweldige tactiek van Slot hij verdiende 3 punten hiermee! totaal feyenoord verrast

  • Gerrit Vooijs

   17 september 2018 at 10:53

   Mwah Slot. Vorige week faalde Slot ook.
   Nee, bij een goed resultaat verdiend iedereen bij AZ een compliment en andersom wanneer het fout gaat moet iedereen bij AZ zich dat aantrekken.

   Ik ben wel blij met het voetbal wat ik gisteren zag. Gudmundsson, Idrissi, Koopmeiners, Midtsjo en Bizot waren gisteren de ruggengraat van AZ.

   Van Rhijn deed het niet slecht vond ik.
   Zo voetballend is AZ duidelijk beter als Vitesse en al helemaal als Utrecht.

   Zoals studio sport al terecht zei: AZ en Feyenoord zijn de best of de rest en gaan vechten om plek 3.

 6. az woman

  17 september 2018 at 11:00

  Het drama voor Myron overschaduwt de wedstrijd. Allereerst sterkte voor Myron toegewenst. Toen ik Johnsen en Seuntjes zag warm lopen, dacht ik dat Mats in de spits zou gaan spelen, want dat heeft hij in het verleden niet onverdienstelijk gedaan voor een middenvelder. Maar Bjorn mocht het proberen. Het verschil was duidelijk zichtbaar vergeleken met Myron. Verder had AZ wel de mogelijkheden om deze wedstrijd winnend over de streep te trekken. Maar het mocht niet zo zijn deze editie. Misschien dit jaar in de Kuip winnen, als ze het lef maar hebben en hun hoofd erbij houden. koopmeiners achterin is ook geen verslechtering voor de defensie. Maar of Teun zijn voorkeur daar ligt, is voor mij nog een vraagteken. Onze nieuwe ijslander ging ook lekker. Ook weer de complimenten naar Bizot. Al met al een leuke middag gehad, met een nare nasmaak.

 7. woonwagenpower

  17 september 2018 at 11:22

  Ik heb in ieder geval een AZ gezien wat inzet toonde. De toeschouwer/supporter/sponsor kreeg waar voor zijn geld. Johnsen komt (nog) duidelijk tekort voor het niveau wat AZ nastreeft en ik twijfel of hij daar ooit aan kan voldoen. Goed uitgedacht van te voren door de staf om Gudmundsson zo in te zetten, Feyenoord had er zeker in het begin geen antwoord op. Een lekkere wedstrijd gezien met een beter AZ, als de tegenstander. Boadu, succes met je herstel.
  Jeroen, is het een idee om Boadu namens de deelnemers (of een aantal) van jou site FANVANAZ Myron een flinke bos bloemen en een grote fruitmand toe te sturen of zou jij dat willen bezorgen bij Myron , of zijn familie? Als we met diegene die zich hier toe geroepen voelen allemaal een (kleine) bijdrage leveren( bijvoorbeeld overmaken op een rekening van Jeroen), is het misschien een opsteker voor onze pechvogel en een mooi gebaar.

  • Gerrit Vooijs

   17 september 2018 at 11:34

   Voor !

   • az woman

    17 september 2018 at 14:01

    Ik ook, natuurlijk.

  • Jeroen

   17 september 2018 at 19:49

   Leuk idee. Moeten even zien hoe dit praktisch geregeld kan worden. Wie heeft hier interesse in?

   • Gerrit Vooijs

    17 september 2018 at 20:21

    Goed nieuws!
    Op Fanpage zegt Boadu “ ik voel me redelijk, het doet nu geen pijn” “ Het komt goed en ik hoop snel weer terug te zijn”

    • Woonwagenpower

     17 september 2018 at 20:28

     Ik hoop dat de doktoren ook zo spreken.

   • Woonwagenpower

    17 september 2018 at 20:25

    In ieder geval wwp,Gerrit,AZwoman. Aan jouw reactie te lezen jij ook, denk ik. Dat zijn er tot nu toe 4. Het begin is er. Misschien kan er een uiterste datum aangegeven worden, tot wanneer mensen kunnen aangeven of ze hier aan mee willen doen. Dat schept ook wat duidelijkheid en kan er verder werk van gemaakt worden. Ik verwacht er toch wel meer animo voor. 17jaar net terug van een langdurige vervelende blessure en nu dit. Dat gun je geen sportman.

   • de echte supporter

    19 september 2018 at 17:49

    ik doe ook mee

 8. Kaazie1987

  17 september 2018 at 18:09

  Genoten gister van gudmondsson, hoop dat brom hem niet aan de zijkant zet want dan komt hij minder goed uit de verf, nu zorgen dat hij zijn verdedigende taken gaat uitvoeren en dan zit til op de bank. Of az moet 442 gaan spelen, met boadu en strings had dat ge kunt nu niet

  • Gerrit Vooijs

   17 september 2018 at 19:31

   Het was een goede vondst. Met Til en Svensson heb je idd 2 lopers, Midtsjo verdedigend en Gudmundsson op 10.
   Idrissi met Johnsen in de spits.
   Dat kan dus nog steeds. Mij viel op dat Johnsen met zijn hoofd de ballen met precisie neerlegde bij AZ spelers.
   Over de grond wordt hij nooit zo goed als Boadu maar hij kan zich daarin wel ontwikkelen. Zijn sterkste punt is zijn kopkracht en als je dat goed gebruikt kunnen andere spelers daarvan profiteren.

  • Brandon

   18 september 2018 at 11:52

   Tegen Feijenoord speelden ze 4-4-2 in een ruit.

 9. Kaazie1987

  17 september 2018 at 20:10

  Niet alleen dat Gerrit maar ook de vondst om koopmeiners naast hatzidiakos te zetten en die wisselt dat weer af met van Rijn was ook wel over nagedacht, het goede middenveld van Feyenoord wist zich hier totaal geen raad mee de 1e helft, ook dit is weer afgekeken van Ajax die dat doet met frenkie de jong die wisselt met schone

  • Vincent

   18 september 2018 at 07:43

   Maher had ook een lekker balletje

 10. Kaazie1987

  18 september 2018 at 09:41

  Volgens de heren van studio voetbal zijn ze bij az nog niet overtuigd van johnsen en zal seuntjens 1e spits worden

 11. Woonwagenpower

  18 september 2018 at 17:35

  Hé beste AZ liefhebbers,voor diegene die zich hier toe aangetrokken voelt. Voetbalinside heeft een vacature open staan. Kom op mensen, laat alstublieft weten of u mee wilt doen aan de beterschap attentie voor Myron Boadu. Laten we met zoveel mogelijk AZ liefhebbers ons meelevend gezicht zien.

  • Hatse

   18 september 2018 at 20:57

   Mij heb je. zeg ’t maar….

   • Woonwagenpower

    18 september 2018 at 21:28

    Mooi,ik denk dat je dat het beste bij Jeroen kan aangeven. Jeroen is tenslotte de eigenaar van deze mooie site.

 12. Woonwagenpower

  19 september 2018 at 18:37

  Hoi Jeroen,de echte supporter,Hatse,AZwoman,Gerrit,wwp willen hun bijdrage wel leveren voor Myron Boadu.

  • oma

   20 september 2018 at 06:51

   beste woonwagenpower,
   een heel goed idee van je maar waarom moeten de namen bekent zijn van de mensen die mee doen.
   open een rekeningnummer hier voor dan zie je van zelf wel wat er op komt.
   er kunnen wel mensen mee willen doe die hun naam niet bekent willen maken.
   na mijn idee maak een rekeningnummer bekent en wacht af wie er geld stort.
   simpel toch.

   • woonwagenpower

    20 september 2018 at 08:06

    De namen zijn bedoelt voor Jeroen, want het is de site van Jeroen.namen hoeven van mij niet terecht te komen bij Myron, daarom had ik het ook over”Namens de site FANVANAZ”, een attentie voor Boadu. Aangezien Jeroen oprichter/ beheerder van deze mooie site is, lijkt het mij op zijn plaats en de kortste weg om een bijdrage naar Jeroen over te maken en aan Jeroen de keuze of hij de attentie persoonlijk wil overhandigen of dat hij het wil laten bezorgen.

    • az woman

     20 september 2018 at 13:55

     Mocht Jeroen er voor kiezen om het zelf te bezorgen, zou het leuk zijn als het mogelijk is om een foto daarvan op deze website te zetten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *