Dos Santos voor twee jaar naar Heracles

By
Updated: augustus 30, 2018

Dabney Dos Santos heeft donderdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract bij Heracles. De linksbuiten tekent voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen.

De 22-jarige aanvaller speelde al op jonge leeftijd bij AZ en kwam liefst 100 keer uit voor de ploeg uit Alkmaar. Daarna ging het bergafwaarts en kwam hij via Jong AZ bij Sparta terecht, om daar ook in het beloftenteam terecht te komen.

Bij Heracles hoopt hij de weg naar boven in te kunnen zetten. ,,Ik had een gesprek hier en dacht: hier moet ik zijn. Ze willen me helpen’’, zegt Dos Santos. Hij is een typische aanwinst voor Heracles. De club haalt spelers op die in een dip zetten, maar potentie hebben.,,Heracles probeert ze op de juiste weg te helpen’’, aldus trainer Frank Wormuth.

Bron: Tubantia

4 Comments

 1. Ruud

  30 augustus 2018 at 17:16

  Alle succes gewenst voor Dos Santos in Almelo. Ik ben benieuwd wat Friday gaat doen…

 2. NHN

  30 augustus 2018 at 20:19

  Het ga je goed Dos Santos.

  Ook al zat het al een tijd niet meer in, evengoed bedankt voor de mooie momenten. Die zijn er ook geweest.
  Hopelijk vindt hij z’n vorm weer.

  Maar laat het tegen AZ even achterwege.

  • Gerrit Vooijs

   31 augustus 2018 at 11:07

   Precies, ik ben heel lang een fan geweest van Dabney. Dat was toen hij nog druk zette en een bal van de verdediger wist te stelen omdat hij alert was. Pijlsnel was hij toen. Die Dabney heb ik al lang niet meer gezien. Hij oogt blasé en dat op zijn leeftijd ! Doodzonde van zijn talent. Hopelijk vind hij zichzelf weer terug bij Heracles.

 3. AZ’67

  31 augustus 2018 at 11:34

  Blij dat hij weg is, tot nooit meer ziens!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *