Vlaar tot medio 2019 bij AZ

By
Updated: juni 24, 2018

AZ en Ron Vlaar hebben een mondeling akkoord bereikt over een contractverlenging. De verdediger gaat tot medio 2019 bijtekenen. De oude verbintenis van Vlaar liep tot 30 juni 2018.

AZ
Vlaar kwam in het afgelopen seizoen tot 15 officiële duels.

Huiberts: “Verheugd”
“We zijn verheugd dat we Ron nog een jaar langer aan ons hebben kunnen binden,” reageert Directeur Voetbalzaken Max Huiberts. “Ron is met zijn ruime ervaring nog steeds een toegevoegde waarde voor deze selectie. We zijn blij dat we daar nog een jaar gebruik van kunnen gaan maken.”

2 Comments

  1. woonwagenpower

    24 juni 2018 at 13:58

    Als je het mij vraagt, is Ron niet voor de basiself komend seizoen, daar ligt zijn kracht niet meer, als ik denk aan wendbaarheid en snelheid. Misschien als de wedstrijd er om vraagt, dat Ron (extra) wordt ingebracht, om bijvoorbeeld een voorsprong vast te houden. Waar momenteel Ron zijn zwaartepunt komt te liggen, is denk ik, dat hij met zijn ervaring de jongere verdedigers de fijne kneepjes van het verdedigingsvak gaat bijbrengen. Misschien is het voor Ron en AZ interessant om Ron in de toekomst in de jeugd of scouting te laten functioneren, met doorgroei mogelijkheden.

  2. de echte supporter

    25 juni 2018 at 10:14

    ik denk dat hij duidelijk zijn ervaring gaat inbrengen en zeker niet elke wedstrijd gaat spelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *