AZ heeft interesse in Timo Letschert

By
Updated: mei 30, 2018
AZ-Alkmaar[1]

Timo Letschert lijkt terug te keren naar de Eredivisie. De verdediger van het Italiaanse US Sassuolo krijgt volgens FOX Sports van AZ Alkmaar de kans om in Nederland weer veelvuldig aan spelen toe te komen.

Tussen 2013 en 2016 was de inmiddels 25-jarige verdediger al actief in de Eredivisie. Zo speelde hij voor FC Groningen, Roda JC Kerkrade en FC Utrecht. In de zomer van 2016 maakte hij de overstap naar het Italiaanse US Sassuolo. Die transfer is tot op de dag van vandaag geen succes gebleken. Letschert kwam mede door een aantal blessures niet verder dan veertien competitieduels namens de club uit de Serie A. Volgens FOX Sports geeft AZ Alkmaar hem nu de kans om in Nederland weer minuten te gaan maken. Het contract van Letschert loopt bij US Sassuolo nog tot de zomer van 2020.

3 Comments

 1. woonwagenpower

  31 mei 2018 at 20:21

  Goeie mentaliteit, zoals ik me kan herinneren toen hij op de Nederlandse velden rond liep, maar of Timo Letschert AZ helpt om de zogenaamde top drie bang te maken en AZ naar een hoger niveau tilt? ik weet het niet. Is het een groot risico na veel blessureleed? Ik ben geen arts en ik weet niet wat hij nu aan salaris opstrijkt in Italië, maar is Timo bereidt om voor een Hollands subtop salaris te gaan voetballen? Ik weet het niet.

 2. Ruud

  1 juni 2018 at 15:58

  Zoals ik op 29 april al zei: Potentiële versterkingen wil ik zien bij AZ. MANNEN. Dat zijn spelers die het elftal dragen, jonge spelers begeleiden (uitschelden) en ook nog hun eigen talenten laten zien.

  Als Letschert dit is prima, anders verder kijken tot de volgende op het lijstje.

 3. AZ4Altijd

  1 juni 2018 at 22:09

  Fysiek gezien ziet hij er uit als een buffel. Geen ventje die je makkelijk om duwt. Zulke kerels heb je nodig. Medogenloos.

  Ik heb niet echt op hem gelet, maar zoals gezegd, zijn fysiek staat mij wel aan.

  Daarnaast ben ik wel een fan van Utrecht voetballers. Utrecht is een vechtclub. Een club met spelers die er altijd voor gaan. Niet altijd beste kwaliteit, maar wel altijd strijden. Geen mietjes.

  We zullen het zien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>