Landzaat naar Feyenoord

By
Updated: mei 25, 2018

Denny Landzaat (42) verruilt AZ voor Feyenoord. De voormalige middenvelder gaat bij de Rotterdammers aan de slag als assistent-trainer. AZ en Feyenoord bereikten vrijdagochtend overeenstemming over de transfer.

Landzaat was afgelopen seizoen assistent-trainer bij Jong AZ en kwam daarvoor uit als jeugd- en specialistentrainer bij de Alkmaarders. Als speler droeg hij de shirts van onder meer AZ en Feyenoord. Bron: AZ

3 Comments

 1. Jay

  25 mei 2018 at 11:57

  Hij zou mondeling al akkoord zijn geweest met een contractverlening bij AZ, maar blijkbaar is de aantrekkingskracht van de traditionele top 3 toch nog heel erg groot voor spelers en staf. Al zal een flinke loonsverhoging ook wel meespelen.

  Jammer, maar als je liever bij een andere club wil werken, dan kan je inderdaad maar beter vertrekken.

 2. KeesK in Paraguay

  25 mei 2018 at 12:29

  Als Vlaar hetzelfde traject ingaat dan vrees ik bij succes dat dit ook weer gaat gebeuren. Daar doe je als underdog weinig tegen. Vooraf weet je niet of een oud-speler een trainert wordt van hetzelfde kaliber als de sterspeler die ze waren (zie Maradona en van Basten bijvoorbeeld die geen echte toptrainer werden). En kun je niet voorspellen hoe loyaal ze zijn, zie nu Landzaat, omdat er immer aan AZ mensen wordt getrokken door de goede reputatie die de opleiding nu eenmaal heeft (zie Verhaar junior bijvoorbeeld).
  Het vertrek van Landzaat laat desalniettemin een vieze nasmaak na. Ik weet niet hoe een kakkerlak smaakt maar je kan je er zoiets bij voorstellen.

 3. 1AZ1

  25 mei 2018 at 18:51

  Prima die hoeft nooit meer bij AZ aan te kloppen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *