Probleem tussen Feyenoord en AZ over Landzaat

By
Updated: mei 4, 2018

Feyenoord hoopt Denny Landzaat over te nemen van AZ, maar de Alkmaarders willen de 41-jarige oud-voetballer een plekje geven in het eerste elftal van John van den Brom. De club stelt dat Landzaat zijn contract al heeft verlengd en niet mag vertrekken.

Dat meldt De Telegraaf. De club schijnt met Landzaat nooit onderhandeld te hebben over een nieuwe functie bij AZ en ook zijn zaakwaarnemer weet van niets. De ex-international zou ineens voor een paar jaar aan de technische staf van het eerste elftal worden toegevoegd. Feyenoord rekende erop dat Landzaat vrij was om in Rotterdam-Zuid in dienst te treden, iets wat Landzaat zelf ook dacht.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts van AZ reageert in De Telegraaf: “Het contract van Denny is verlengd. Hij treedt toe tot de technische staf bij de selectie. Alles was al in kannen en kruiken, dacht ik.” Feyenoord ziet in Landzaat de opvolger van Jan Wouters, die na dit seizoen vertrekt. De Rotterdamse club wil echter geen problemen maken om een transfer te forceren, omdat de band met AZ al jaren uitstekend is.

Maar toch zullen beide clubs met elkaar het gesprek aan moeten gaan. Landzaat wil graag naar Rotterdam en zou een transfer kunnen forceren via een arbitragezaak, al is het de vraag of hij het zover wil laten komen. Bron: Voetbalzone

 

5 Comments

 1. Jay

  4 mei 2018 at 09:59

  Raar verhaal. Voor een contractverlening heb je toch 2 handtekeningen nodig? Ik zou zeggen, pak het contract erbij. Heeft hij niet getekend, dan kan hij lekker vertrekken naar Feyenoord, als hij daar zo graag heen wil.

 2. Vincent

  4 mei 2018 at 17:54

  Als het zo moet ga dan maar.. Een ontevreden werknemer moet je niet willen hebben.

 3. 1AZ1

  4 mei 2018 at 21:44

  Het zal allemaal wel als de echte AZ clubmensen maar over blijven!

  Forza AZ!!

 4. NHN

  5 mei 2018 at 17:07

  Een mondelinge overeenkomst is volgens de wet bindend. Ook zonder handtekeningen dus.
  Maar bewijzen is een ander punt.
  Als Landzaat werkelijk met alle geweld naar Feyenoord wil, terwijl hij mondeling iets met AZ is overeengekomen, dan gaat hij maar. Of men moet feyenoord nog zover krijgen een transfersom te laten betalen.

  Maar een ontevreden werknemer heb je niks aan.
  De deur moet dan wel voorgoed dicht mbt Landzaat. Nooit meer welkom. je kiest voor de één , of de ander.

 5. KeesK in Paraguay

  5 mei 2018 at 21:57

  Meneer Landzaat vindt Feyenoord beter dan AZ blijkbaar dus dan moet je je verlies pakken en hem direct afvoeren via de achterdeur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *