Van den Brom één duel geschorst

By
Updated: april 11, 2018

AZ en John van den Brom hebben het schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing van de aanklager van de KNVB geaccepteerd. Hierdoor mist de oefenmeester vrijdag de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Aanleiding voor de aanklacht is de kritiek die de AZ-trainer op arbiter Kevin Blom had na afloop van AZ – PSV. De club accepteert de schorsing zonder tegenspraak om de focus op de eindfase van het seizoen te houden. Bron: AZ

5 Comments

 1. NHN

  11 april 2018 at 14:15

  Onzin-actie van de KNVB natuurlijk. v/d Brom was emotioneel en woedend, vlak na de wedstrijd. Maar heeft zich nooit verlaagd tot grove beledigingen.

  Maar het was te verwachten…

  Niks an te doen. Ook geen ramp. Met Slot in de dug-out naar Almelo om Heracles op te rollen.
  Die club heeft natuurlijk niks met de hele PSV affaire te maken.
  Maar om de kater weg te spoelen hoop ik wel dat AZ, daar meteen vol gas geeft. En een klinkende overwinning behaald.

 2. woonwagenpower

  11 april 2018 at 14:37

  Je mag in de emotie van en na de wedstrijd niet meer je mening geven, zeker niet als je het beestje bij de naam noemt. Foei Johnny. Voortaan alleen maar ja-knikken en niet meer naar spreken over Japio Uilenberg en zijn discipelen. Nou zag ik gisterenavond het volgende op tv. Qurrent de sponsor van Feyenoord heeft de volgende actie bedacht. 1 jaar gratis groene stroom bij bekerwinst van Feyenoord, als je nu overstapt naar Qurrent. Ik heb de voorwaarden niet gelezen, maar ik dacht direct, dat als de dienstdoende scheidsrechter nu overstapt op Qurrent heeft de wedstrijd invloed op zijn kosten voor zijn energie. Mag dit? Misschien sla ik de plank volledig mis, zo ja? Dan lees ik het graag.

 3. Vak J

  11 april 2018 at 19:22

  Sta volledig achter v/d Brom. Arbiters zitten op een gouden troon en zijn kennelijk onschendbaar. Van den Brom vertelde de waarheid want Blom heeft iets tegen AZ. Fluit daarom geen Europese wedstrijden.

 4. KeesK in Paraguay

  11 april 2018 at 23:53

  Blom ook een wedstrijd geschorst voor de beslissende missers?

 5. de echte supporter

  13 april 2018 at 08:25

  het lijkt hier wel Noord Korea. Vd Brom heeft een prima interview gegeven waar hij op nette wijze zijn mening gaf. de KNVB staat zelfs boven vrijde meningsuiting. Schandalig. ik sta volledig achter wat vd Brom heeft gezegd. ik zou wel eens willen weten of we ooit gewonnen hebben met Blom als scheids.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *