AZ bindt Guus Til tot zomer van 2023

By
Updated: maart 15, 2018

Guus Til (20) en zijn zaakwaarnemer Bert van Dun hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt met AZ over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2023. 

Indien Ronald Koeman hem ook nog opneemt in de definitieve selectie van Oranje voor de oefenduels met Engeland en Portugal, is het feest voor het toptalent compleet.

Indien Ronald Koeman hem ook nog opneemt in de definitieve selectie van Oranje voor de oefenduels met Engeland en Portugal, is het feest voor het toptalent compleet.

Regeren is vooruitzien, moet Max Huiberts hebben gedacht. De technisch directeur van AZ weet dat Til nu al een van de meest begeerde spelers van de Eredivisie is. En met een interland achter zijn naam zal de interesse alleen maar toenemen. Daarom geeft AZ met de aanstaande contractverlenging en -opwaardering van Til een stevig signaal af aan de Nederlandse topclubs: dat zijn volgende club waarschijnlijk een buitenlandse is.

Iets wat Til terdege beseft. ,,Natuurlijk heb ik voor mezelf een route naar de top uitgestippeld, een stappenplan. Als AZ al dusdanig tot de Nederlandse top hoort, wat ik hoop en verwacht, dan hoeft een tussenstap in Nederland niet. Ik vraag me ook af of de traditionele topdrie dat kan betalen.”

7 Comments

 1. Brandon

  15 maart 2018 at 14:18

  Heel goed gedaan van AZ. Wie gaan er volgen?

 2. Jay

  15 maart 2018 at 15:52

  Zeker goed gedaan. AZ straalt steeds meer uit dat PSV, Ajax en zeker Feyenoord geen stap hoger meer is dan AZ.

 3. woonwagenpower

  15 maart 2018 at 16:55

  Guus gefeliciteerd. Maar ik wil ook zeker AZ feliciteren met deze actie.met name wil ik Max complimenten geven. De zogenaamde top drie heeft voor wat betreft Guus waarschijnlijk het nakijken. Als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer. luidt het gezegde. Er wordt verstandig met de in en uitgaven omgegaan, ook dankzij meneer Neelissen. De jeugdopleiding staat in bloei, de scouting levert heel behoorlijk werk af. Jong AZ kent steeds beter het klappen van de zweep in de Jupiler League.
  Het eerste van AZ, met dank aan de staf staat keurig derde en in de finale van de Toto KNVB Beker. Samengevat AZ is op de goede weg en ik denk zelfs, dat AZ nog wel eens een slapende reus is.

 4. Vak J

  15 maart 2018 at 17:54

  Waardering voor de keuze van van Til. Een voetballer met beide benen op de grond. Prima aangepakt AZ. Laat maar groeien deze briljant! Hij voorkomt hiermee het bank zitten bij onze grote top drie in Nederland

 5. Gerrit Vooijs

  15 maart 2018 at 20:21

  Mooi goed gedaan van AZ en eennteken dat AZ haar team bij elkaar wil houden. Dat gaat natuurlijk niet helemaal lukken, Jahanbakhsh bv, maar wel zoveel mogelijk.
  Mooie prestatie van de directie en technische staf en het is een goed signaal naar ons de supporters.

 6. Vincent

  16 maart 2018 at 14:30

  Mooi ook in de definitieve selectie!!

 7. Jeroen

  16 maart 2018 at 16:49

  Top nieuws! Erg goed gedaan van AZ. Heerlijk speler, en lekker down to earth. We kunnen trots zijn op onze club.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *