Jahanbakhsh: “Hoop na dit seizoen een transfer te maken”

By
Updated: februari 14, 2018

Alireza Jahanbakhsh hoopt na dit seizoen een transfer te kunnen maken bij AZ en hoopt op een overgang naar het buitenland.

Jahanbakhsh is bezig zijn derde seizoen bij AZ en was in 26 wedstrijden in alle competities dit seizoen goed voor elf doelpunten en twaalf assists. Voordat de international van Iran denkt aan een transfer wil hij eerst het seizoen goed afsluiten met AZ.

“Daarna kan ik hopelijk een stap hogerop zetten. Daar kijk ik echt naar uit”, vertelt de vleugelaanvaller in gesprek met FOX Sports. “De Bundesliga is een van mijn dromen. Dat is echt een mooie competitie, maar de Premier League en LaLiga ook. Iedere speler droomt van die competities.”
De 24-jarige aanvaller neemt het met Iran tijdens de groepsfase van het WK in Rusland op tegen Marokko, Portugal en Spanje. “De eerste wedstrijd tegen Marokko is de belangrijkste wedstrijd. Onze bondscoach noemt dat de finale. Als we goed presteren en als we drie punten pakken, dan leven we nog. Anders wordt het moeilijk.” Bron: Goal

15 Comments

 1. oma

  14 februari 2018 at 09:20

  zijn goedrecht toch.
  ieder mens wil hoger op,waarom hij niet.
  als AZ er maar een goeie prijs voor vangt.

 2. kaazie1987

  14 februari 2018 at 09:49

  het mooie aan de perfecte jeugdopleiding van az is dat zijn opvolger al staat te trappelen.. az is dus weer een mooie tussenstap gebleken voor een zeer talentvol speler, en dat is alleen maar mooi voor de club. elke speler in de eredivisie ziet dat je bij az beter wordt

 3. Gerrit Vooijs

  14 februari 2018 at 18:41

  Goed dat Baksie dit nu zo aangeeft.
  AZ kan nu al uitkijken naar kandidaten die deze positie kunnen invullen.
  Stengs: voornaamste kandidaat maar hoe gaat het met zijn revalidatie? Kan hij eventueel al minuten maken in de Bekerfinale als AZ Twente heeft uitgeschakeld ?
  Zo niet moet AZ verder kijken want het Europees seizoen start al weer heel vroeg en de kans dat AZ in de voorronden moet aantreden is op dit moment aanwezig.

  Kortom AZ moet de posities opnieuw gaan invullen en dat zal weer wat vragen van de TS.
  Ze hebben nu nog 5 maanden dus dat moet genoeg zijn.

 4. Woonwagenpower

  14 februari 2018 at 21:47

  Ik zit nu een helftje te kijken naar real Madrid tegen Psg. Mwha ik vond dat doekie van de real fans wel aardig, maar ze kunnen nog een voorbeeld nemen aan de ben side, net als de gezangen die ze ten gehore brengen. De ben side klinkt beter. Dan missen beide elftallen toch duidelijk een Guus Til, Thomas Ouwejan, Teun Koopmeinders en onze Wout. Wat hebben de cluppies in de CL toch een geluk dat AZ nog niet meedoet in het miljoenenbal. Willem 2-AZ was een heel ander niveau, nog een helfie kijken. Maar ik denk dat het voor beide clubs interessant zou zijn om eens in Alkmaar een wedstrijd te bezoeken. Dan kunnen ze nog wat opsteken, over tactiek, sfeer en beleving.

 5. kaazie1987

  15 februari 2018 at 10:11

  met alle respect maar de sfeer in ons stadion wordt gelukkig steeds beter, maar is en blijft bedroevend. zeker als je dat vergelijkt met clubs als nac twente ajax nu ook en nog een aantal clubs.

  het is verschrikkelijk om te zien dat az 2 supporters vakken voor de zogenaamde harde kern heeft, en die gasten krijgen nog flinke korting ook op hun ssc , maar de helft van vak x1 staat en de andere helft blijft gewoon zitten en x2 blijft gewoon helemaal zitten.

  ik ben van mening dat als de sfeer in het stadion beter wordt dat de strijd op het veld ook beter wordt, elke speler wil het liefst in een sfeervol stadion spelen

  • Vince84

   15 februari 2018 at 11:18

   Waar haal je dat vandaan? Op X1 krijg je echt geen korting hoor. Is dezelfde prijs als bijvoorbeeld J (https://www.az.nl/stadion-plattegrond). Ook het beeld dat X1 voor de helft “gewoon” blijft zitten herken ik niet.
   Maar iedereen is natuurlijk welkom om naar de vd Ben te verhuizen en mee te zingen. Zingen mag natuurlijk ook vanuit de andere vakken.

 6. kaazie1987

  15 februari 2018 at 10:16

  ik denk gerrit dat de complete voorhoede van afgelopen week, dus wout joris en alireza volgend jaar niet meer bij az speelt. is ook niet heel erg want denk dat we voor iedere speler nu al een capabele vervanger in huis hebben.

 7. kaazie1987

  15 februari 2018 at 10:18

  alleen centraal achterin zijn we ondanks weinig tegendoelpunten zeer kwetsbaar, komt ook omdat midstjo en bizot gewoon prima werk leveren. het is niet voor niets dat max heel graaf sandler toe wou voegen aan de selectie

  • hatse

   15 februari 2018 at 11:02

   Midtsjø !

  • jelle

   15 februari 2018 at 22:12

   Max Heel en Graaf Sandler…. ken ik die ???

 8. Jeroen

  15 februari 2018 at 18:17

  logisch dat hij een stap wil gaan maken. Gun het hem ook wel. Aan AZ de taak om er een mooi bedrag uit te slepen. +10 miljoen moet toch wel lukken?

  • Vincent

   17 februari 2018 at 13:22

   PL betaald voor zo’n speler wel 20 miljoen! Maar een Bundesliga club echter niet, die betaald hooguit 12 miljoen.. indien hij goed presteert op het wk.

 9. Vincent

  17 februari 2018 at 13:23

  Kijk zijn statistieken hij is echt toe aan een stap hoger, genoten van deze speler!

 10. Kaazie87

  17 februari 2018 at 16:42

  Ik begrijp dat van overeem door zijn ijver en wilskracht een publiekslieveling, maar zijn rendement is te laag en te veel balverlies. Om die rede is het er nooit echt uit gekomen, er is er altijd eentje beter dan joris en dat is terecht gebleken. Buiten dat is het.buiten het veld een irritant ventje gebleken die in de vi een basisplasts opeiste.

  • Vincent

   17 februari 2018 at 17:42

   En heeft een voorkeur voor ajax van de top 3….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *