Napoli geinteresseerd in Jahanbakhsh

By
Updated: november 8, 2017

Alireza Jahanbakhsh doet het dit seizoen uitstekend bij AZ en dat is ook opgevallen in Italië. Volgens Corriere dello Sport houdt Napoli, de huidige koploper van de Serie A, de verrichtingen van de Iraanse aanvaller nauwlettend in de gaten. Jahanbakhsh zou als alternatief gelden voor onder meer José Callejón.

Sportief directeur Cristiano Giuntoli zou al in Alkmaar zijn geweest om Jahanbakhsh, die vastligt tot medio 2020, te bekijken. De vleugelspeler is dit seizoen tot dusverre tot twaalf wedstrijden gekomen in het shirt van AZ, waarin hij drie keer scoorde en acht assists afleverde. Naar verluidt heeft Napoli dinsdag contact gezocht met de Iraniër. Amir Hashemi, zaakwaarnemer van Jahanbakhsh, zegt in gesprek met Calciomercato dat er geen sprake is van contact.

“We weten niets van de interesse van Napoli en tot nu toe hebben we geen contact gehad met de directeur. Als er een groot bod binnenkomt, gaat AZ erover nadenken. Maar ik denk niet dat ze hun sterspeler in januari kwijt willen raken. De Serie A is een interessante optie voor hem. Ik denk dat hij, met zijn kwaliteiten, zich goed kan aanpassen aan het Italiaanse voetbal, hoewel hij dat niet bij iedere club zou kunnen.” Bron: Voetbalzone

8 Comments

 1. Timon

  8 november 2017 at 12:19

  Onhoudbaar voor AZ, is ook niet de bedoeling van AZ. Verwacht van de zomer. Krijgen wij weer het hele circus over de hoogte transferbedrag

 2. NHN

  8 november 2017 at 12:47

  Werd ook wel tijd dat Jahanbaksh ging presteren. Het is immers al z’n derde seizoen.
  Het eerste seizoen was hij óf geblesseerd óf hij bracht niks. Op een opleving hier en daar na.
  Okee, vorig seizoen een stuk beter. Maar heeft toen ook te weinig z’n stempel kunnen drukken.
  Dit seizoen moet het dus gebeuren. Goed seizoen draaien. AZ naar resultaten schieten,maar ik ben ervan overtuigd , dat na het WK , het bieden gaat beginnen.
  Ik schat de kans dat hij blijft (mits hij geblesseerd raakt) praktisch nul.
  Dus is dit het seizoen van de waarheid (en laten we ons nu net niet geplaatst hebben voor de EL).
  Niet laten gaan in de winter , maar dat al Huiberts ook niet doen.
  Maar hij moet z’n vorm wel eens een tijd vasthouden. Want daar lag het ook nogal eens aan.

  En Napoli? Lekker laten wachten. Er komen deze zomer wel meer gegadigden.
  Jahanbaksh zal zich wel moeten beseffen dat hij in het buitenland bij een topclub,wel iedere wedstrijd zal moeten laten gelden.
  En niet spelen tegen Israeli’s, omdat dat niet mag van een oude gek in een zandbak?? Ik weet niet of dit overal gepikt wordt. Lijkt me voor z’n zaakwaarnemer wel iets om mee te nemen in contractbesprekingen.

  Maar dat hij geld op gaat leveren lijkt me duidelijk.

 3. Vincent

  8 november 2017 at 14:00

  Hij blijft tot na het wk, huiberts is niet gek

 4. PaddyK

  9 november 2017 at 13:01

  Ik zou hem ook nog niet verkopen tot na het WK. Wie weet speelt hij daar goed, zou zomaar wat milj extra kunnen betekenen.

 5. Gerrit Vooijs

  9 november 2017 at 18:16

  Kijk misschien raakt hij in het 2e deel van het seizoen wel geblesseerd ( Stengs, Vejinovic). Misschien bakt Jahan er wel helemaal niets van op het WK.
  Napoli weet natuurlijk ook dat er door het WK een kans is op verhoogde interesse. Wanneer Napoli een fors bod plaats moet AZ toch ernstig gaan nadenken, want……………..
  Wie het onderste uit de kan wil…………..

  En laten we eerlijk zijn, hij is goed voor AZ maar Stengs was op zijn positie beter. Dus een serieus bod moet serieus in behandeling worden genomen.

  Kijk naar Dolberg en die Duitser . Waren samen 70 miljoen waard maar Ajax sloeg het af. Nu krijgen ze er geen 40 meer voor.

  • Bradje

   9 november 2017 at 19:10

   Heel goed, Gerrit, dat WK kan ook alle kanten op, Iran slaat een modderfiguur, en Ali slaat geen deuk in een pakkie boter, voetballend dan. Weg belangstelling!

 6. Bradje

  9 november 2017 at 19:10

  Heel goed, Gerrit, dat WK kan ook alle kanten op, Iran slaat een modderfiguur, en Ali slaat geen deuk in een pakkie boter, voetballend dan. Weg belangstelling!

 7. de echte supporter

  11 november 2017 at 14:58

  ik zou het jammer vinden, maar ben het met gerrit eens. een mooie prijs dan laten gaan. we hebben genoeg talenten die aan de deur kloppen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *