Zware knieblessure Vejinovic

By
Updated: oktober 2, 2017

AZ kan dit seizoen geen beroep meer doen op Marko Vejinovic. De middenvelder heeft zondag tijdens AZ – Feyenoord zijn voorste kruisband afgescheurd. Dat werd maandag tijdens de MRI-scan in het ziekenhuis bevestigd.

Vejinovic wordt dit seizoen gehuurd van Feyenoord. Hij was het seizoen goed begonnen met onder meer vier assists in zeven wedstrijden. Bron: AZ

5 Comments

 1. Urdal

  2 oktober 2017 at 14:50

  Sneu voor hem en az. Meteen terug sturen naar rotterdam. Scheelt weer geld. Volgend seizoen kopen van Feyenoord.

 2. NHN

  2 oktober 2017 at 16:12

  Waardeloos dit.
  Maakte over het algemeen toch de indruk dat hij in elk geval in staat was, de voorhoede te bedienen met bruikbare voorzetten. Zat ook een gedachte achter deze huur.
  Loopt zo op niks uit. En wij vallen weer terug op het al-oude suffe getik. Balletje rondspelen,wat dan ‘modern’ voetbal moet voorstellen.
  Snijdende passes moeten we zien! Panklare voorzetten,striemende kopstoten,bulderende afstandsschoten. Maar nee, het zal wel weer balletje-tik worden, zeker nu Vejinovic wegvalt.

 3. Vincent

  2 oktober 2017 at 16:30

  Koopmeiners kan heel goed zijn plek overnemen, maar zal wel weer Seuntjes worden.. Heel jammer genoot echt van zijn corners veel beter dan die van wuytens of dos Santos! En speelde altijd vooruit nooit terug

 4. az woman

  3 oktober 2017 at 05:50

  Sneu dit, wie er ook voor gaat spelen , maakt het iets uit?
  Max en Robert zo gaat het niet de goede kant op, dus stel ik het volgende voor. Als bezoekers aantallen terug lopen zijn dat minder inkomsten en inkomsten zijn hard nodig. daarom stel ik een bezuiniging voor. Weg met die luxe broodjes en maaltijden zolang er niet gewonnen wordt, na een verlies partij komt er voortaan broodpap op tafel, gemaakt van oud brood en melk, verder niets! Het bespaart ten opzichte van luxe broodjes en maaltijden en motiveert en stimuleert misschien de jongens.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *