Weghorst helpt AZ een ronde verder

By
Updated: september 19, 2017

AZ heeft zich dinsdagavond ten koste van MVV geplaatst voor de Tweede ronde van de KNVB Beker. In De Geusselt bezorgden een goal van Pantelis Hatzidiakos en twee treffers van Wout Weghorst de Alkmaarders de zege. Donderdag volgt de loting voor de volgende ronde.

10 Comments

 1. Brandon

  19 september 2017 at 23:20

  Weghorst en Jahanbakhsh waren de enigen die een hoog cijfer haalden op inzet en kwaliteit. Bizot is moeilijk in te schatten die kreeg twee ballen op doel en die zaten er allebei onhoudbaar in. De rest gooide er met de pet naar en hadden weinig speldiscipline. Het enthousiasme en de spelopvatting van MVV leidde ertoe dat het een leuke wedstrijd was om naar te kijken. Maar AZ was geen schim van de ploeg die medekoploper is in de eredivisie, met het prachtige spel. We zijn een ronde verder en daarmee moeten we het maar snel afsluiten.

 2. AZ4Altijd

  19 september 2017 at 23:29

  Kom dr maar in Timon. :D. 2 doelpunten tegen maar 3 goals voor.

  Wat ik wel wil zeggen is dat er toch ook andere spelers moeten leren scoren. We zijn veel te afhankelijk van WW. Als die geblesseerd raakt hebben we echt een probleem.

 3. AZ Alkmaar

  20 september 2017 at 00:36

  Nou Timon leef je uit!

 4. Timon

  20 september 2017 at 08:16

  Dat er nog 83 aanhangers meegaan!

 5. Jeroen

  20 september 2017 at 08:19

  Mooi een ronde verder. Top! MVV heeft het ons nog lastig gemaakt. Wel wat geluk bij de dode spelmomenten. Heb overigens geen moment getwijfeld. AZ zit in een mooie flow, en ik stel voor om Weghorst aanvoerder te maken 😉

 6. Urdal

  20 september 2017 at 10:21

  Ik loop me al een hele tijd te ergeren aan seuntjes. Gister loopt hij ook alleen maar de boel op te houden, zogenaamd balletjes afschermen en lekker nog een mannetje willen passeren, maar veel bal verlies en alles lekker makkelijk opnemen. Hij vertraagd het spel alleen maar. Zet lekker Garcia op die plek. Dankzij Jahanbaksh en Weghorst een plek in de volgende ronde.

  • Keet

   20 september 2017 at 20:36

   Nou, ik vind Seuntjes een goede speler die zeker erin moet staan.

 7. Vincent

  20 september 2017 at 15:23

  Weghorst als aanvoerder brengt nog 10% extra!

 8. de echte supporter

  21 september 2017 at 23:24

  volgende ronde almere city tegen az

  • Vincent

   21 september 2017 at 23:55

   Mooie loting weer een JL club ipv amateurs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *