‘AZ profiteert en neemt Reijnders over van PEC’

By
Updated: augustus 29, 2017

AZ verwacht zich op korte termijn te versterken met Tijjani Reijnders van PEC Zwolle. De gesprekken met de 19-jarige veelbelovende middenvelder bevinden zich in een afrondende fase.

De zoon van oud-profvoetballer Martin Reijnders staat bekend als een groot talent en kan – vanwege zijn amateurstatus – voor het verstrijken van de transferdeadline voor een kleine opleidingsvergoeding de overstap maken naar AZ. PEC Zwolle heeft met man en macht geprobeerd om de Zwollenaar vast te leggen, maar lijkt dus achter het net te vissen.

Reijnders maakte dit seizoen tegen Roda JC zijn debuut in de Eredivisie. Bron: Telesport.nl

7 Comments

 1. Jeroen

  29 augustus 2017 at 21:56

  Geen idee of dit een goede toevoeging is voor AZ. Wat vinden jullie?

  • Ryan

   30 augustus 2017 at 00:03

   Vooral voor Jong AZ gekocht. En als t wat is is dat mooi meegenomen.

 2. Gerrit Vooijs

  29 augustus 2017 at 23:02

  Geen oordeel Jeroen. Hij heeft pas zijn profdebuut gemaakt. Wel weer een middenvelder. Maar goed, hij kost geen drol dus risico is er er nauwelijks?

 3. az woman

  30 augustus 2017 at 17:02

  Welkom bij de trots van Noord-Holland Tijjani. Samen op weg naar succes en triomfen. Ga de strijd aan en bewijs dat je het waard bent om in de toekomst dat mooie shirt van AZ te mogen dragen in AZ 1!

 4. woonwagenpower

  1 september 2017 at 06:43

  Frankrijk-Nederland 4-0 pffffffffffffffffffffffffff.
  Nederland miste duidelijk Wout Weghorst, Joris van Overeem, Guus Til, Marko Vejinovic, Dos Santos, Myron Boadu, om er een paar te noemen, zonder een ander tekort te doen. Wout had tegen die nazaten van Napoleon oorlog gezocht en gemaakt in het vijandelijke Franse gebied. De Franse verdediging had er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen met Wout. Guus en Joris hadden Wout van munitie voorzien en de terug stoten van de Franse vijand onderschept. Marko had ballen als lange afstand raketten achter de Franse verdedigingslinie gelegd.Met Myron vanaf links en Dabney vanaf rechts hadden we dan het Franse doelgebied omsingelt en maar blijven afvuren tot de Franse vijand erbij bij neer viel. Maar ja, dan moeten deze jongens eerst bij de zogenaamde top drie van Nederland spelen, of op de bank zitten in het buitenland. Maar toch ben ik blij dat ze bij Alkmaar/Zaanstreek voetballen. Jongens , Oranje heeft jullie gisteren gemist.

  • Vincent

   1 september 2017 at 07:36

   Wel jammer dat je dos Santos noemt

   • woonwagenpower

    1 september 2017 at 07:43

    Hij is niet slechter als Promes gisteren in mijn beleving.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *