‘Feyenoord aast op Haps’

By
Updated: juli 4, 2017

Na het vertrek van Terence Kongolo naar AS Monaco, richt Feyenoord de pijlen vol op Ridgeciano Haps, weet De Telegraaf. De linksback van AZ moet de verkochte Kongolo doen vergeten in De Kuip. Laatstgenoemde rondde maandag zijn transfer naar de kampioen van Frankrijk af en naar verluidt vangen de Rotterdammers vijftien miljoen euro ter compensatie. Om Haps in huis te halen wordt geen gemakkelijke klus voor technisch directeur Martin van Geel. AZ zou een vraagprijs van tien miljoen euro hanteren, terwijl er veel interesse vanuit het buitenland voor Haps is.

Haps staat al langer op het verlanglijstje van Feyenoord en de twee partijen voerden aan het begin van de zomer al een oriënterend gesprek. Haps zou zelf welwillend tegenover een vertrek naar De Kuip staan, maar AZ zou dwars kunnen liggen. De vraagprijs van tien miljoen euro is voor Feyenoord te hoog gegrepen, ondanks dat Rick Karsdorp voor minimaal veertien miljoen euro werd verkocht aan AS Roma en Kongolo voor zo’n vijftien miljoen euro uit Rotterdam vertrekt.

Haps ziet Feyenoord wel zitten, mede omdat hij nog nooit voor Oranje speelde en spelers van de regerend landskampioen de laatste jaren zich veelal bij het Nederlands elftal mochten melden. Er zijn echter meerdere belangstellende partijen voor de linksback en dat is nadelig voor Feyenoord. Op die manier kan AZ immers de vraagprijs opdrijven. Het contract van Haps loopt door tot medio 2019. Bron: Voetbalzon.nl

8 Comments

 1. Jay

  4 juli 2017 at 09:19

  Feyenoord gaat inderdaad geen 10 miljoen voor Haps betalen. Aangezien ik denk dat AZ deze transferperiode wel een speler wil verkopen, zullen ze waarschijnlijk wat zakken in de prijs en dan een mooi doorverkooppercentage regelen. Of er moet nog snel een buitenlandse club komen die zo even 10 miljoen betaalt, dat zou het mooist zijn.

 2. az woman

  4 juli 2017 at 16:02

  Ik denk dat Als Haps zijn loopbaan elders wilt voort zetten, hij er goed aan doet om de eredivisie achter zich te laten, en proberen in een competitie te belanden waar hij zijn pensioen ook veilig kan stellen. Hij moet de komende jaren gaan oogsten.
  Misschien West ham United of iets degelijks.Dan naar China, zodat zijn kinderen ook onafhankelijk kunnen zijn en dan terug keren in een functie bij AZ.

  • Prins

   8 juli 2017 at 11:45

   Negers in China? Laat me niet lachen.

 3. Silver

  4 juli 2017 at 18:07

  Alweer een jeugdspeler weggehaald bij AZ!
  Wel makkelijk als we alleen de spelers op gaan leiden en de andere clubs hoeven ze alleen maar op te halen.
  Ik baal er een beetje van dat Ajax nu ook weer makkelijk een speler weg haalt !

  • Vincent

   5 juli 2017 at 05:39

   We missen ze niet hebben betere spelers

  • Ryan

   5 juli 2017 at 17:54

   Dit was al 3 maanden bekend dat die 2 weg gingen. Ze hebben alleen nu pas hun contract verlengd.

   • Ryan

    5 juli 2017 at 17:54

    Getekend natuurlijk haha

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *