Meerdere clubs geinteresseerd in Weghorst

By
Updated: juni 27, 2017
Weghorst
In navolging van het Duitse Hannover 96 is er ook vanuit Portugal belangstelling getoond voor Wout Weghorst. Het zou gaan om Sporting Portugal, waar ook Bas Dost en Bryan Ruiz onder contract staan.

Het gaat inderdaad om de Portugese top. “Maar ik kan verder niet op namen in gaan”, laat Weghorst weten aan TC/Tubantia. Ook Duitsland is dus een optie voor de oud-Heraclied. “Ik sta hoog op het lijstje van Hannover. Ze zijn gecharmeerd van mij.”

Dat blijkt wederzijds. “Het is de Bundesliga, de mentaliteit, de beleving en manier van spelen, spreken me enorm aan. Maar zolang er nog niets concreet is, wil ik er ook niet te veel over nadenken en focus is me volledig op AZ.” Zelf speelt hij pas een jaar in Alkmaar.

4 Comments

 1. Prins

  27 juni 2017 at 12:36

  Laten gaan zou ik zeggen. Voor een miljoen of 5-6.

 2. Gerrit Vooijs

  27 juni 2017 at 20:11

  Voor het juiste bedrag een goede deal voor beide partijen. Maar ik moet het eerst nog zien.
  Jahanbakshs zie ik eerder vertrekken omdat hij een redelijk goed seizoen heeft gedraaid.

 3. remco

  28 juni 2017 at 11:00

  als hij vertrekt zou ik uros djudjevic halen
  heeft er bij partizan 24 ingelegd in 29 duels, is bekend met de Nederlandse competitie
  kan je meteen zijn vriend leonardo van partizan ook op pikken

 4. az woman

  29 juni 2017 at 15:14

  Wie had dat nou gedacht voor het afgelopen seizoen begon, ik niet, maar de scouts hebben blijkbaar hun huiswerk weer goed gedaan, zoals het afgelopen seizoen is gebleken. Haps is gewild, al hoop ik dat hij met AZ mooie tijden wil beleven. Tevens hoop ik ook dat Derrick voor ons behouden blijft. Max succes de komende transfer periode, en al weet ik dat je niet alles in de hand hebt, maak er wat moois van. doe het voor AZ , jezelf en voor ons.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>