‘Ajax heeft interesse in Haps’

By
Updated: juni 27, 2017

In de zoektocht naar een linksback is Ajax terechtgekomen in Alkmaar. Voetbal International weet te melden dat de Amsterdammers Ridgeciano Haps op het oog hebben. Het lijkt er wel op dat AZ een behoorlijke transfersom zal vragen voor de verdediger, die nog tot 2019 vastligt in het AFAS Stadion.

Ajax volgt Haps al een tijdje en ziet hem als enige geschikte linksback vanuit de Eredivisie. Om die reden zoeken de Amsterdammers ook in het buitenland naar een linkerverdediger, ook omdat de verwachting bestaat dat AZ een flinke transfersom zal vragen. De Telegraaf schreef eerder dat de Alkmaarders een bedrag van tien miljoen euro willen hebben voor Haps. Met Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Jairo Riedewald heeft Ajax al drie spelers onder contract die als linksback kunnen spelen, terwijl ook Mitchell Dijks weer terugkeert naar Amsterdam. Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. Harry

  27 juni 2017 at 09:28

  Daar gaan we weer

  • Silver

   27 juni 2017 at 10:06

   Dat hou je niet tegen, zorg als AZ dat je er een behoorlijk bedrag aan overhoud. 10 miljoen voor de beste linksback in Nederland is een acceptabele vergoeding !

   • Prins

    27 juni 2017 at 12:34

    AZ verkoopt niet meer aan de top 3.

 2. Gerrit Vooijs

  27 juni 2017 at 20:06

  Meah, ze hebben al 3 spelers voor die positie, nou ja eigenlijk 2 want Sinkgraven komt daar tekort.
  Er zal dus niet fors betaald gaan worden. Wel zou er misschien een koop met inruil voorgesteld kunnen worden maar ik denk dat dat AZ daar geen interesse in heeft.
  Haps zal alleen naar het buitenland kunnen vertrekken als de verhalen over 10 miljoen de waarheid benaderen.

 3. vak j

  28 juni 2017 at 09:48

  Hee Hallo Gerrit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *