Nieuw contract voor Levi Opdam

By
Updated: juni 21, 2017

AZ heeft de beschikking over een jeugdopleiding die prima in orde is. Zo zagen we Calvin Stengs bijvoorbeeld doorbreken in de afgelopen seizoenshelft van de Nederlandse competitie. Levi Opdam heeft nu een nieuw contract gekregen van de Alkmaarders: hij ligt in de nieuwe situatie vast tot medio 2019.

Opdam werd in het afgelopen seizoen kampioen van de Tweede Divisie met Jong AZ en is blij met zijn nieuwe verbintenis. “Ik ben heel erg blij met mijn contract”, vertelt Opdam op de clubsite van AZ. “Mijn doel is om dit seizoen te gaan vlammen en belangrijk te zijn voor het team. Ik heb mijn debuut al gemaakt, maar daar wil ik nu meer wedstrijden aan toevoegen”, zo vertelt hij op de clubwebsite van AZ.

Technisch manager Max Huiberts reageert: “Levi is bij het eerste elftal de back-up van basisspeler Jonas Svensson. Hij vult de positie in die is vrijgekomen door het vertrek van Mattias Johansson en Fernando Lewis. Bij Jong AZ heeft Levi het afgelopen seizoen goed gepresteerd. Hij heeft daar aangetoond dat hij kan aansluiten bij de A-selectie.”

4 Comments

 1. Silver

  21 juni 2017 at 11:19

  Voetballend een prima speler, hopelijk nu beter bestand tegen de stress !

  • Brough

   21 juni 2017 at 23:45

   wordt geen back up voor Svensson. Als die geblesseerd is, staat Luckassen rechtsback.

 2. gerard

  23 juni 2017 at 19:16

  Straalt maar bitter weinig uit met zijn frêle postuurtje.
  Svensson is ook niet de grootste maar heeft wel een postuur.
  Hopelijk moet AZ er niet veel gebruik van hoeven te maken en zoals gezegd dan maar in geval van nood Luckassen er neer zetten.

  • Silver

   23 juni 2017 at 21:36

   Laat het contract van luckassen in ieder geval verlengd worden, dit loopt nog maar 1 jaar !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *