Tankovic: ‘Heb weinig zin in nog zo’n seizoen’

By
Updated: juni 12, 2017

Voor Muamer Tankovic was het een teleurstellend seizoen bij AZ. De Zweedse aanvaller wist namelijk geen basisplaats te veroveren en moest zelfs af en toe met het beloften elftal in de Tweede Divisie meespelen. Hij sluit een vertrek uit Alkmaar dan ook niet uit.

Waar Tankovic de voorgaande seizoenen bij AZ nog een redelijk aantal wedstrijden speelde, kwam hij in de Eredivisie nu maar tot dertien duels. Het contract van de aanvaller loopt nog door tot medio 2019, maar hij overweegt een zomers vertrek. “Ik ga alle opties bekijken. Het hangt ook af van wat AZ wil. Maar ik heb weinig zin in nog zo’n seizoen”, laat Tankovic weten aan het Zweedse Nörrkoping.

De 22-jarige aanvaller heeft als droom om ooit nog eens in de Premier League te spelen. “Maar ik heb nog niet gesproken met clubs uit die competitie”, benadrukt hij. “Ik sluit niets uit. Als het een mooie club is die honderd procent voor mij wil gaan, dan zou het een goede oplossing zijn.” Bron: FC Update

13 Comments

 1. Albert

  13 juni 2017 at 00:46

  Strik er om en weg wezen !

 2. az woman

  13 juni 2017 at 20:02

  Muamer, mag ik je vragen aan wat voor club je zit te denken?
  Je wilt graag een club die 100% voor je wil gaan, dat verlangt een club ook van jou Muamer, en aangezien je inval beurten nou niet sprankelde van tomeloze inzet, en wel heel vaak je dezelfde schijnbeweging deed, die me doet denken of er één been los zit aan je heup, vraag ik me hard op af, in welk land en in welke divisie ze zitten te wachten op je. Begrijp me goed, misschien waren mijn verwachtingen te hoog ten opzichte van jou, maar als je ergens onderdak weet te vinden, ik wens je heel veel succes. En eerlijk is eerlijk, je hebt je tot nu toe altijd professioneel gedragen naar de buitenwereld, dus denk ik dat Max een transfer ook niet moeilijker zal maken als nodig.

 3. KeesK in Paraguay

  14 juni 2017 at 01:30

  In de Premier League wil hij… Misschien een league of twee lager proberen eerst?

 4. Evert

  14 juni 2017 at 11:13

  Ik begrijp deze jongen wel, als sportman wil je gewoon altijd spelen toch. Trouwens hij is gelijkwaardig aan Dos Santos, het zijn beide jongens die goed functioneren in een goed team want zelf brengen zij niets. Het beste voor het is om lekker in de top vijf van Zweden te spelen, lekker elke week ballen en een leuk centje te verdienen, voor de tank het hoogst haalbare. Waar je ook heen gaat het gaat je goed en bedankt voor je inzet!

 5. Brandon

  14 juni 2017 at 19:31

  Premier League betekent een tribuneplaats in de tweede ring.

 6. Harry

  15 juni 2017 at 13:31

  Ik heb ook weinig zin in nog zo,n seizoen !!!

 7. Kaazie87

  15 juni 2017 at 16:40

  Als hij ooit het besef gaat krijgen dat voetbal een tamsport is dan is het mogelijk dat hij de subtop gaat halen maar hij is zo vol zichzelf dat dat waarschijnlijk niet gaat gebeuren

 8. Kaazie87

  15 juni 2017 at 16:42

  Spelers die anders zijn dan anderen die redden het bijna nooit bij az hoe is dat toch mogelijk, je ziet het nu ook weer met dos santos bel hassani en tankovic. Alleen ideale schoonzonen redden het bij az lijkt wel

  • hatse

   16 juni 2017 at 20:49

   en kijk ….. daar is Kaazie87 weer…(!) die vorige keer afscheid van FanvanAZ had genomen…

 9. Remco

  20 juni 2017 at 15:03

  maher mag trouwens ook weg bij psv
  kan het altijd proberen?

  • Vincent

   21 juni 2017 at 08:00

   Doen! Meteen verbeek terug halen die haalde het meeste rendement uit m

   • remco

    24 juni 2017 at 15:03

    probleem met verbeek is dat die maar 15 spelers in het jaar gebruikt.
    kan me ook herinneren dat die bijna geen eigen jeugd toe paste in de selectie, bij een club waar eigen jeugd heel belangrijk is past verbeek niet echt bij.

    geef mij maar klinsmann of morten olsen beetje zijn tatisch veel beter dan vdb

 10. gerard

  23 juni 2017 at 19:18

  Zou goed zijn voor AZ als spelers als Tankovic, Dos Santos, Garcia elders een uitdaging zouden vinden zodat er weer meer plaats is voor versterkingen. Nu is het helaas op links overbezet en is de kwaliteit ondermaats.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *