Huiberts: ‘Van den Brom blijft gewoon’

By
Updated: mei 29, 2017

AZ toonde zich in het afgelopen seizoen wel heel erg opvallend. Zo speelden de Alkmaarders thuis heel erg goed tegen FC Utrecht, maar verloren ze in de Galgenwaard met 3-0. AZ speelt na de zomer geen Europees voetbal en sommige fans schreeuwen om maatregelen: zij zijn wel klaar met trainer John van den Brom.

De Telegraaf schrijft over de kwestie: “Als het aan directeur voetbalzaken Max Huiberts ligt, staat AZ-trainer John van den Brom ook volgend seizoen voor de groep. Ondanks de vernedering in de tweede ronde van de Europa League tegen Olympique Lyon, het verlies in de bekerfinale, de wisselvallige resultaten in de competitie en het niet behalen van de Europees voetbal voor komend seizoen na de teleurstelling tegen FC Utrecht.”

Huiberts zelf reageert: “We hebben in februari gezegd dat we ook volgend seizoen met elkaar doorgaan. Dat is een bewuste keuze geweest. Door dit verloren duel gaan we echt niet ineens een andere koers varen. Dus ja, Van den Brom blijft.” Bron: soccernews

56 Comments

 1. Harry

  29 mei 2017 at 11:04

  Belachelijk!!!!!!!nog een seizoen ergernis

 2. de echte supporter

  29 mei 2017 at 11:48

  ongelooflijk…

 3. Vincent

  29 mei 2017 at 12:23

  Nou dat word volgend jaar met een leeg stadion spelen

 4. oma

  29 mei 2017 at 12:58

  max is bang om gezichts verlies te lijden.

 5. KeesK in Paraguay

  29 mei 2017 at 13:27

  Een lastige situatie waar door meneer Huijberts is gegokt en verloren. Helaas wordt dit verlies afgewenteld op de fans. Ook spelers betalen een prijs want wie komt er nog goed uit de verf op het veld?
  Voor de fans rest de keuze om dit aan te blijven zien of hun tijd anders in te delen. Alleen een flinke daling van de inkomsten van AZ zal de wal zijn die het schip kan keren, zo lijkt het.

 6. Timon

  29 mei 2017 at 13:48

  Nou , dan ben ik klaar met AZ. Het gaat jullie allen goed.

 7. Kaazie87

  29 mei 2017 at 16:39

  Ook ik ga na 16 jaar trouwe dienst en heel veel mooie momenten mijn ssc dit jaar niet verlengen, ik kan me niet meer vinden in de club az de laatste jaren heb ik zoveel ergenissen dat ik niet meer bereid ben te veel geld in de club te pompen en ik denk met mij nog veel meer. Het ga jullie goed en tot ziens

 8. Kaazie87

  29 mei 2017 at 16:47

  En ja het toch doorgaan met trainer jvdb is voor mij de druppel, hoe kan az dit nou doen terwijl de resultaten te wisselvallig zijn en er elke wedstrijd weer andere spelers spelen terwijl spelers die echt door de ondergrens zakken te veel speeltijd krijgen. Deze trainer eenis td is bezig om onze mooie club naar de klote te brengen

 9. Exit-moe

  29 mei 2017 at 21:04

  Als iedereen nou zijn seizoenskaart verlengd hebben wij ook geen last van uitsupporters in de thuisvakken. Kan echt niet tegen dat negatieve gelul van sommige supporters beetje dreigen om niet hun seizoenskaart te verlengen. Soms zit het tegen soms zit het mee maar steun gewoon je cluppie en hou op met negatieve gelul, support je club! Je kan niet altijd winnen kijk waar we vandaan komen en hoe we de loop van de jaren zijn gegroeid als club. Vroeger vechte AZ verdomme om degredatie te voorkomen nu zijn we een stabiele subtop club en financieel gezond!

  • Ryan

   30 mei 2017 at 03:41

   Top man! Helemaal mee eens!

   Je mag best kritisch zijn maar je club afbranden gaat te ver.

   Ik denk dat daarom Slot ook is aangetrokken. Die heeft een duidelijke visie hoe hij wilt spelen en tactisch het neer gaat zetten. Ik heb Dennis Haar nooit tactisch iets horen zeggen van dat hij mij van stoel blaast. Dus goede keuze om hem te vervangen.

   Als Slot zijn diploma heeft zou ik hem hoofdcoach maken en Koen Stam door laten schuiven als assistent om te ruiken en door te laten groeien om zo hoofdcoach te worden. Want wat hij presteert met elke elftal is best indrukwekkend.

   Ga gewoon achter je club staan!

   Forza AZ

   • Exit-moe

    30 mei 2017 at 14:00

    @ryan
    Kritisch vind ik ook niet erg maar sommige mensen zijn gewoon de club aan het afbranden. Daar wordt de club echt niet beter van.

 10. oma

  30 mei 2017 at 06:28

  ik kan heel goed begrijpen dat mensen zeggen ik hoef niet meer,300 euro uitgeven voor een zootje bagger voetbal.er is er hier een die er vier bestelt dat is wel 1200 euro een flink bedrag.
  als ik voor de keuze stond zo ik me ook eens achter de oren krappen.
  iedereen moet het zelf maar weten.

  maar dat mensen dat club afbranden noemen vind ik ook een beetje te vergaan.
  de supporters hebben zich als makke lammeren gedragen het seizoen wat kregen ze een zootje bagger voetbal met hakken oversloot een gelijk spel.
  dus laten we nu niet gaan zeggen dat dit onverwachts gebeurd.
  club af branden ik geloof eerder dat Max daar bezig is.
  er is een foute beslissing genomen in februari,dat wil hij niet er kennen.
  er is nog altijd een optie open om Slot het eerste te trainen daar is Brom niet voor nodig.
  Martin Haar het ook zijn a licentie.
  schuif die door naar het eerste het probleem opgelost.

  • Vincent

   30 mei 2017 at 12:52

   Martin haar heeft dispensatie gekregen voor 1 jaar

  • Exit-moe

   30 mei 2017 at 14:08

   Daar heb je gelijk in oma thuis zijn we dit seizoen niet erg verwend geweest met uitzondering op een aantal wedstrijden. €300,- vind ik persoonlijk niet echt veel voor een volwassen persoon, ik betaal zelf €250,- ik vermaak mij altijd prima in het stadion ik kijk er altijd weer maar uit om mijn club te zien spelen.

   Eigenlijk hebben we dit seizoen qua prestaties het niet zo slecht gedaan het geluk was alleen niet aan onze kant met de finales. Het is een seizoen geweest met twee gezichten.

   • oma

    30 mei 2017 at 16:36

    je heb gelijk wat praat ik,spotgoedkoop een seizoenkaart.
    topwedstrijden gezien nooit een bagger wedstrijd of gelijk spel met hakken over de sloot gehaald.
    de doelstellingen zijn gehaald we gaan weer Europees spelen.
    wat praat ik eigenlijk maar ja dat heb je oud en seniel dan krijg je dat.

    • Exit-moe

     31 mei 2017 at 17:57

     Oma AZ heeft 65+ korting voor u

     • oma

      31 mei 2017 at 19:24

      al krijg ik de mooiste plaats voor niets dan ga ik er nog niet heen.
      ik kom voor voetbal te zien dat verwacht ik niet van AZ,niet voor een middag vermaak,dat zoek ik wel ergens anders.

      hoeveel krijg je nu van AZ voor dit te posten,je val op.
      op die andere site ben je ook volop aanwezig.

     • Exit-moe

      31 mei 2017 at 22:17

      Niks oma, ik wil volgend jaar gewoon in een vol stadion zitten. Bent u lichtelijk geraakt denk om uw hart. Achter het geranium elke dag is ook niet gezond hea 😉

     • Evert

      2 juni 2017 at 21:38

      Inderdaad oma ik iriteer mij ook aan Exit.
      Als hij de gemiddelde afspiegeling van een AZ supporter is komt het niet goed met AZ.

 11. Jay

  30 mei 2017 at 11:29

  Laten we als supporters aub wel kritisch blijven zeg. Dit was gewoon een heel slecht seizoen, waaruit ook is gebleken dat Van den Brom niet in staat is goede tactische aanpassingen te doen of spelers echt beter te maken.

  De meeste doelstellingen zijn niet gehaald en dan is het heel normaal dat de hoofdverantwoordelijke daar op aangesproken wordt.

  AZ mag blij zijn dat ze het liefste publiek van de Eredivisie hebben. Maar als het op het veld en zoals afgelopen donderdag ook op de tribunes helemaal mis gaat, dan mag daar wel wat van gezegd worden. Hopelijk doen ze wat met de terechte kritische geluiden.

 12. Jeroen

  31 mei 2017 at 12:16

  Tja Huiberts heeft geen andere keus. Net verlengd, dan kun je nu niet ineens de handdoek in de ring gooien. Overigens is het wel een dome fout geweest om al zo vroeg te verlengen. Bagger voetbal en geen prijs.

  • Silver

   31 mei 2017 at 20:59

   Jeroen als ook jij niet positief kunt over het afgelopen seizoen dan is het niet best.
   Wat ik mij afvraag is waarom gerrit zich niet meer laat horen, hij is ook een iemand die zijn mening duidelijk laat weten, ik ben benieuwd hoe hij kijkt naar dit AZ en wat er nodig is om dit slechte seizoen als een incident te beschouwen.

   • hatse

    31 mei 2017 at 22:03

    Mijn mening “Gerrit was het afbranden van de club beu”.
    En als ie het positieve van de zaak belichtte, werd ie steeds vaker door een zooitje ongeregeld onder uit gehaald en moest ie constant fanatieke discussies doorstaan van diverse kritikasters. Nee… ik denk niet dat Gerrit er nog lol in had… begrijpelijk mijnerzijds !!!

    • Silver

     31 mei 2017 at 22:53

     Net als Ryan probeert Gerrit de resultaten bij AZ op een positief kritische manier te belichten, dat zijn betere geluiden dan alleen maar het afkraken van de club.

 13. oma

  31 mei 2017 at 21:16

  er staat een mooie open brief op AZfampage.
  aan Max HUIBERS

  • Ryan

   1 juni 2017 at 02:33

   Over dat stuk met supporter pesten kan Huiberts niks aan doen… hij is verantwoordelijk voor het technische gedeelte.

   AZ krijgt instructies van de uefa en knvb dus ja daar moet aan AZ zich aan houden. Want als de uefa ziet dat er iemand op de trap te land zit of stilstaat krijgt AZ een boete van ongeveer 50.000 als t niet meer is.

   Deze brief is in teleurstelling geschreven maar nogmaals blijf dingen in perspectief zien en niet lopen te zeuren en zeiken waar
   A. AZ geen invloed op heeft omdat het de richtlijnen waar AZ aan moet houden.
   B. Kijken naar het grote geheel waar AZ mee bezig is (stadion eigenbeheer, jeugdcomplex en opleiding, regio clubs banden versterken etc)
   C. Je hebt sinds +-2jaar een heel nieuw directieteam die hun eigen visie hebben en daar ook de tijd moeten voor krijgen omdat uit te voeren.
   D. Je zag aan bijna alle aankopen die max heeft gedaan dat dit een soort van tussenjaar is zonder echt minder te worden want alles is erop gericht om de spelers van Jong AZ moeiteloos aan te laten sluiten naar t eerste maar ze waren nog te jong om dit seizoen al echt basisplaatsen te hebben enzo.

   Mijn vraag is aan de supporters blijf naar AZ komen en steun je club! Dit is het eerste jaar waar we zwarte cijfers boeken en geen schulden hebben. Dat vergeten mensen blijkbaar de club is van heel ver gekomen en nu sterker dan voorheen. En als iedereen de club afbrand en hun kaart niet verlengt krijgt AZ minder geld en minder aanzien om spelers aan te trekken en dan word het wel een waardeloze club op een gegeven moment.

   En over vd Brom noem maar iemand die aantoonbaar beter is en haalbaar! is. Met Slot erbij heeft hij iemand die ervaring heeft als hoofdcoach en een interessante visie heeft. Dat heeft max goed gezien. Hij heeft ook niet een keer 13e geëindigd als van Gaal destijds met een stuk beter materiaal of 11e onder verbeek maar gewoon netjes 3,4,6. Aankomend seizoen kijk ik volverwachting uit met veel spelers uit eigen jeugd en niet een te zwaar programma zodat ze automatisme erin kunnen slijpen.

   Kritisch zijn mag kijken waar t beter kan maar club afbranden en van de zijkant schreeuwen ik had zo of zo gedaan is makkelijk scoren kom dan met een realistische visie en of onrealistische dingen opperen waar iedereen niks aan heeft.

   Ik blijf altijd achter mijn cluppie staan in goede en in slechte tijden!

   Forza AZ^^

   • oma

    1 juni 2017 at 05:55

    beste Ryan ,
    waarom lees ik deze reactie niet van je bij die brief.
    niemand op deze site heeft die brief geschreven.
    ik gaf hem alleen maar aan verder niets.
    ga dat ook eens schrijven op Fan Page.

    • Ryan

     1 juni 2017 at 11:29

     Omdat ik daar niet bij zit en ook weinig van lees. Jij zei dat het een mooi artikel was dus dan lees ik het om erop inhoudelijk wat over te kunnen zeggen.

     Is wel zo fair toch.

     • oma

      1 juni 2017 at 11:56

      sorry ben ik niet met je eens.
      maar geeft niet jou mening.
      het is inderdaad een mooi artikel.
      de schrijver beschijft precies wat een supporter ervaart en voelt.
      het is een op een stapeling van feiten.maar jij het anders ziet hoor jou goed recht.
      er staat nog iets leuks op nou ja leuk.
      van een supporter die er al 55jaar komt die in de schuld senerning zit.
      die al door een seizoen kaart van zijn dochter kreeg.
      ga dat ook eens lezen als je wel.
      misschien begrijp je wat onder die mensen leeft.

     • Ryan

      1 juni 2017 at 14:15

      Iemand die in de schuldsanering zit heb ik niet zoveel mee. Is toch je eigenschuld dat je daarin bent gekomen.

      Ik ben niet afgestudeerd, ben 26jr, verdien minimum loon maar heb wel eigen appartement en auto gekocht. Doordat ik zuinig op mijn geld ben en niet aan onzin dingen uitgeef wat vaak het probleem is of diegene heeft een crimineel verleden. Klinkt misschien hard maar het is zo.

      Als je zuinig bent op wat je hebt en binnenkomt dan hoef je helemaal niet in de schulden te leven en hou er totaal niet van als mensen dat ook nog gaan verkondigen om aandacht te krijgen en zielig te worden gevonden.

     • AZ4Altijd

      4 juni 2017 at 11:39

      Eigenlijk antwoord op dat van Ryan.

      Wat ben je gevoelloze hond. Je weet niet door wat of wie iemand in schuldsanering zit.
      Deze man is mijn vader. Hij heeft keihard gewerkt. Eigenzaak, maar door omstandigheden is deze failliet gegaan. De man heeft nooit gekke dingen gedaan met geld. Gunde zichzelf vrij weinig. Werkte hard.

      Dit kwam niet door uitgaven die hij zich niet kon permiteren. Als je iemand zijn situatie NIET kent, oordeel dan niet.

 14. oma

  1 juni 2017 at 06:26

  Exit-moe.
  ik zit liever thuis achter de geranium zitten .dan me kapot zitten te ergeren bij AZ maar je een zootje lui bagger voetbal ziet.
  waar de trainer niet bij machte is om in te grijpen.
  als jij dat wel wil prima toch,ga er lekker heen en vermaak je nou ja vermaak je met bier.
  ze verkopen echt bier las ik op deze site nou prima toch.
  doe wat je wil dat doe ik ook.
  dring een andere mensen niet je mening op maar leer die eens respecteren.
  veel succes bij AZ.
  verder zal ik niet meer op je reageren.
  ik zal er niet zijn.

 15. Urdal

  1 juni 2017 at 08:17

  Wat Ryan al aan geeft. 3de, 4de en 6de geworden. Dus het is aantoonbaar dat met Vd Brom het steeds minder wordt en met steeds slechter voetbal. Volgens mij wordt het met Brom ook niet beter.

  • Ryan

   1 juni 2017 at 14:02

   Met steeds minder materiaal he… en wel Europees overwinteren en halve finale en finale halen van knvb beker..

 16. Ryan

  1 juni 2017 at 14:06

  Volgens voetbalprimeur.nl heeft AZ gesproken met een rechtsback uit de opleiding van Bayern.

  En Victor Fissher kan terug naar Nederland door een niet genoemde club zal dit AZ zijn voor de linksbuiten positie?

  • AZ Alkmaar

   1 juni 2017 at 16:49

   Victor Fissher echt niet! Had al een hekel aan zijn arrogante kop toen hij bij Ajax speelde, daar was het ook al een egoïst zonder teambelang kan aardig voetballen alleen zijn attitude past totaal niet bij AZ. Verder zou je nooit hogen ogen op de ranglijst gooien. Hij is hetzelfde soort type speler als Muamer Tankovic geef hem dan nog maar een kans.

   • Ryan

    1 juni 2017 at 17:32

    Nee was gewoon vraag in de lucht gooien misschien hebben jullie wel wat gehoord ofzo.

   • Brandon

    1 juni 2017 at 21:02

    Als je Tankovic nog een kans wilt geven vraag ik naar je voetbalverstand. Als er een speler nu nooit meer een minuut voor AZ mag spelen is het Tankovic die heeft 4 jaar gefaald op enkele uitschieters na maar dit is een speler van 13 in een dozijn.

 17. Kaazie87

  2 juni 2017 at 18:58

  Die dumic waar az belangstelling heeft zie ik wel zitten, 10 keer beter en sneller dan van eijden en job van der linden. Alle spelers die ik graag bij az had zien spelen, spelen volgend jaar bij fc utrecht. Van der streek dessers en joey veerman waarschijnlijk 1 van de grootste talenten in de jl, ze zijn lekker bezig daar

  • hatse

   3 juni 2017 at 00:18

   “Het ga jullie goed en tot ziens” schreef je hier boven in een comment
   … en voila…. daar ben je weer!
   Nu voelen wij ons blj gemaakt met ee dooie mus. Waarvan akte!

  • Ryan

   3 juni 2017 at 03:31

   Van de streek hoef je niet te halen daar hebben we Til voor.

   Veerman hoef je niet te halen daar hebben we Helmer voor.

   Dessers hoef je niet te halen want we hebben al 3 spitsen (per kwaliteit kan je discussiëren).

   Die aankopen zijn nutteloos en totaal niet nodig bij AZ. Gelukkig ben jij geen td

 18. oma

  3 juni 2017 at 08:56

  even lekker een dagje weggeweest,achter de geraniums vandaan.waar haalt z`n kind het vandaan?

  maar nog een Ryan,wie ben jij dan dat je een groot bek op kan zetten,tegen iemand die al ruim 60 jaar bij AZ komt voorheen Alkmaar 54.
  die het kampioenschap van 2de divisie a naar de eerstedivisie mee gemaakt heeft.
  die alles me die club meegemaakt heeft.
  die er 8 jaar gewerkt heeft.
  die mee geweest is naar Utrecht het oude veld nog.
  met de wielerbaan er om heen.
  waar Alkmaar54 verloor met 4-1 van NEC en die promoveerde daar naar de eerstedivisie toe.
  wie ben je en wat ben je .
  in mijn ogen maar een snootaap die alles met leren van het leven.
  je kan nog geen eens de mening van een ander respecteren.
  je moet nog alles leren over het leven.
  nee jonge ga gauw in binden.
  met die arrogante grootte bek van je.

  Sorry Jeroen nog bedankt dat je deze site dit seizoen in de lucht heb gehouden.
  een prettige vakantie voor jouw en je gezin.
  maar dit moest me even van het hart.
  verder nog een hele prettige vakantie voor iedereen op deze site of ze het nu met me eens zijn of niet.

  • Ryan

   3 juni 2017 at 10:09

   Ik ben niet oud genoeg omdat mee gemaakt te hebben. Leeftijd heeft niks mee te maken om wat te leren in het leven. Kijk naar jouw reactie met “grote bek en snotaap” zal je mij nooit horen zeggen tegen iemand. En blijkbaar ben je best wel oud maar in gedachten een kind van 10 om zo te reageren en blijkbaar op je tenen bent getrapt. Om wat eigenlijk? Een forum over een club wat we allebei lief hebben maar andere visies hebben

   Je zou toch niet op me reageren of wel? Moet wel een duidelijke keuze gaan maken hoor.. niet het ene zeggen en het andere doen. En als je er niet tegen kan dat mensen een andere mening hebben dan ben je hier op de verkeerde plaats.

   En over respecteren van meningen als je op een fora zit krijg je reacties van mensen die er wel en of niet mee eens zijn en daar kan je over discussiëren en daar is een forum voor. En niet iedereen zijn verhaaltje doet en er niet op reageert. Ik probeer met mijn perspectief en “visie” uit te leggen dat het niet zo erg is zoals het word verteld hier. En probeer daar mensen erin te overtuigen dat is een kernpunt van een discussie en als mensen niet mee eens zijn met wat ik zeg (wat jij doet maar op een beetje botte manier ,is dat respectvol?) Sta ik open voor hun mening en ga daar op in waar ik mee eens en oneens ben en ja dat kan ook zijn dat ik er tegen in ga. En is dat zo erg dan? Of we moeten allemaal ja nee en amen zeggen?

   Ik respecteer iedereen en alles, alleen ik kan slecht tegen mensen als hun zielig gaan met hun schuldsanering zitten. Terwijl dit toch hun eigen schuld is. Of zeggen het ene en doen het andere of dingen zeggen terwijl ze er niet in verdiept hebben en dan reageer ik daarop en dan meteen hooghartig reageren. (Zie onze discussie over Slot).

   • oma

    3 juni 2017 at 11:47

    ——————————————————————-

    • 1AZ1

     3 juni 2017 at 11:51

     Het topic over van den Brom maakt wel wat los. Zullen wij nu weer over voetbal praten.

     • oma

      3 juni 2017 at 12:12

      heb je helemaal gelijk in ,ik heb hem ook afgekapt.

   • AZ4Altijd

    4 juni 2017 at 11:47

    Deze man is mijn vader. DUs als je iemand NIET kent, kun je ook niet oordelen. Laffe hond dat je bent. De man heeft eigen zaak gehad en nooit gekke dingen gedaan met geld. Altijd voorzichtig, maar zaak ging helaas failliet en alles moest verkocht worden. Auto, huis. Helemaal niets meer. Geen prioriteit op een woning. Ze hadden geluk dat er toch iemand bij woningbouwvereniging een hart had anders hadden mijn ouders dakloos geweest.
    Echt gast, mijn bloed kookt. Het is dat ik je niet ken en weet waar je bent, want anders had je echt een probleem. Mijn bloed kookt door zulke reacties.

    • Ryan

     4 juni 2017 at 12:06

     Een eigen zaak runnen hoort risico’s bij.. nogmaals het klinkt hard maar toch zijn eigenschuld. Hij had vast ook de mogelijkheid om in loondienst te werken en die mogelijkheid heeft hij niet gepakt omdat hij die zaak wou runnen met de nodige risico’s en daar heb ik geen medelijden mee. Net zoals de zzpers die ziek zijn en dan geen geld krijgen ja.. je weet wat de risico’s zijn.

     Ik heb ook niks met mensen die te lopen te dreigen om niks af.. (is net zo’n situatie dat je in een kring staat en tegenover je staat je vijand en je zegt tegen je vrienden hou me tegen dan anders doe ik iets en uit eindelijk niks gebeurd.) Beetje macho gedrag tegen iemand die gewoon een kijk op een leven hebt waar je keuzes maakt en moet afwegen wat de risico’s zijn. En ja je kan je floreren met je keuzes en daar kan ook een negatief verhaal aanzitten en dat weet iedereen dondersgoed van te voren.

     Neem een paar is zakjes om je bloed af te koelen want gekookt bloed kan nooit goed zijn.

    • Ryan

     4 juni 2017 at 12:07

     En dan nog wat ik snap niet dat die mensen het gaan roepen op internet fora dat hun in de schuldsanering zitten. Ik zou me daar om kapot schamen. De enige reden waar ik aan kan denken is om medelijden te krijgen en zielig gevonden te worden. En sorry daar doe ik niet aan mee.

     • AZ4Altijd

      4 juni 2017 at 12:38

      Mijn vader is alles behalve iemand die vraagt om zielig gevonden te worden.

      Is gewoon om aan te geven dat er afwegingen in het leven gemaakt worden. In dit geval met verlengen of niet verlengen van SCC.

      Daarnaast in loondienst ben je ook niet zeker. Je kunt nu een vaste baan hebben, maar dat bedrijf kan failliet gaan. Jij baan kwijt. Stel het is crisis zoals laatste jaren, dan vind je ook niet even een baan. Uitkering, 70% van laatst verdiende loon. Kan zomaar zijn dat dat niet genoeg is om je hypotheek te betalen.

      Ik vind het erg zwak hoe jij even makkelijk over andermans situatie oordeeld.

      Mensen die ondernemen dragen bij aan werkgelegenheid. Daar waar jij voordeel bij kan hebben en dan zo ondankbaar zijn naar ondernemers?
      RESPECTLOOS dus.

     • Ryan

      4 juni 2017 at 14:12

      Nogmaals dat is toch een keuze van die mensen om zelf een bedrijf te beginnen? Ze gaan naar de maatstaven leven als t goed gaat maar moeten niet gaan zeuren als t tegen zit. Dat is toch hun! Risico die hun! Zelf hebben genomen?
      Dat heeft niks met respectloos te maken. Niemand heeft hun er na toe gedwongen om een eigen onderneming met alle risico’s van die te starten.

      Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen hun eigen onderneming opbouwen, ik zou het zelf nooit durven omdat de risico te groot is dat je faalt. Verzin maar iets waar de behoefte aan hebben en blijf die mensen prikkelen om naar het toe te blijven komen. Vind ik zeer knap. Maar daar heb je mensen bij zitten waarbij het niet is gelukt en dat hebben ze toch gedaan en niemand anders.

    • oma

     4 juni 2017 at 14:37

     beste AZ4Altijd.
     mijn excuses omdat ik er over begonnen ben.
     maar ik las het op die andere site en het greep mijn aan.
     daarom vermelden ik het.
     dat er mensen zijn die met veel pijn en moeite een kaart kunnen krijgen omdat hun dochter hem betaalde.
     en dan krijgen ze een zooitje bagger voetbal voor geschoteld
     een pracht meid als ik het zo mag zeggen.

 19. oma

  3 juni 2017 at 09:22

  een bericht op voetbalzone.
  onder de kop Feyenoord denkt aan fanatieke Feyenoord supporter in de dienst van AZ.

 20. Remco

  6 juni 2017 at 14:59

  bosz weg bij ajax
  kan ajax niet brommie over nemen.
  ze houden toch zo van het pikken van az mensen.

  • Vincent

   6 juni 2017 at 19:58

   Ik breng ‘m persoonlijk!

 21. Silver

  6 juni 2017 at 16:48

  Max is goed bezig, alweer een talent transfervrij overgenomen van Vitesse. Laat maar rijpen in de Jupiler League!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *