Luckassen ‘te duur’ voor Feyenoord

By
Updated: april 29, 2017

Voetbal International-columnist Arnold Bruggink schreef deze week dat Derrick Luckassen (AZ) in zijn ogen een uitstekende aanwinst zou zijn voor Feyenoord. Henk Spaan en Hugo Borst spraken een paar maanden geleden met technisch directeur Martin van Geel over de jeugdinternational.

‘Toevallig hebben Hugo Borst en ik het daarover gehad met Martin van Geel (zaterdagmiddag 28 januari om precies te zijn, op Spangen). Van Geel zei dat hij een beperkt budget had en dat Luckassen voor Feyenoord te duur was’, verwijst Spaan zaterdag in Het Parool naar de suggestie van Bruggink.

‘We voelden met hem mee. Een plaatsing voor de Champions League zal dat budget vergroten. Maar als AZ dankzij hem de beker wint, wordt Luckassen ook weer duurder. Succes kost geld en levert het op.’

Luckassen (21) ligt in Alkmaar vast tot de zomer van 2018. Afgelopen week liet de verdediger annex middenvelder blijken dat er met AZ nog niet is gesproken over een nieuw contract. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Vincent

  29 april 2017 at 19:41

  Snel verlengen huiberts

 2. Jeroen

  29 april 2017 at 23:07

  Ik meen mij te herinneren dat PSV vorig jaar ook al interesse had….

 3. woonwagenpower

  30 april 2017 at 08:00

  En zeker voor een concurrent er wat bovenop, Max. Ik heb trouwens net even gekeken op buienradar en dan in Rotterdam.
  Vandaag om 18.00 uur 18 graden celsius, gevoels temperatuur 15 graden celsius, neerslag kans 0%, windkracht 5 uit het Zuid-Oosten. De wind zijn de AZ spelers wel aan gewend, dus prima omstandigheden voor een mooie pot.

 4. woonwagenpower

  30 april 2017 at 08:19

  Mooi weer in de Kuip, de zon schijnt op het kamp, straks eerst naar de kerk, bij Maria een kaarsje opsteken, uit dankbaarheid, dankbaar dat AZ al zover is gekomen, maar ook met een vraag, dat hoef ik niet uit te leggen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *