AZ geflatteerd onderuit tegen Ajax

By
Updated: april 5, 2017

AZ heeft uit bij Ajax verloren met 4-1. De eerste 20 minuten was de thuisploeg oppermachtig, maar AZ vocht zich terug in de wedstrijd, en was zelfs dicht bij een voorsprong. Uiteindelijk werd het 4-1 voor de Amsterdammers.

15 Comments

 1. i.Pjotr

  5 april 2017 at 23:08

  Neem aan dat komende zondag er weer vijf andere spelers in t veld staan………
  En tuurlijk helpen we Roda in het zadel.
  Een tantaluskwelling die vdBrom.

 2. gerard

  5 april 2017 at 23:43

  Wanneer is er sprake van crisis bij AZ? Een club die zich toch veelal als ‘best of the rest’ mocht noemen en de voorbije jaren altijd de degens kruiste met Feijenoord.
  Wat is er fout gegaan dat Feijenoord zich een trotse koploper mag noemen en AZ afglijdt naar de grauwe middenmoot terwijl het voorheen altijd in de ranglijst stuivertje wisselde met de Rotterdammers en de selectiesterkte van beide teams toch op een soort gelijk niveau zit.
  Heeft AZ een goede beslissing genomen door het contract van John van de Brom te verlengen terwijl er veelal geen lijn in het spel van de Alkmaarders is te ontdekken.
  Zijn spelers met grote potentie zoals Jahanbakshs en Haps dit seizoen in hun ontwikkeling niet stil blijven staan en kan een speler als Bel Hassani waar veel van werd verwacht niet goed ingepast worden? Zit er onder Brom nog wel groei in en moet AZ nu al niet uitkijken naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen, want wat er is opgebouwd (een team die de traditionele pijn moest gaan doen) is verder weg dan ooit en lijkt wel voorbij gestreeft te worden door clubs als Twente (notabene een team van huurlingen), Utrecht, Vitesse en Heerenveen.
  Wanneer is er sprake van crisis bij AZ; pas als het de beker niet wint en overal langs vist?

 3. Vincent

  5 april 2017 at 23:59

  Van eijden en wuytens zitten aan hun top en worden alleen minder naarmate hun leeftijd stijgt….

 4. Evert

  6 april 2017 at 01:37

  De directie en clubleiding heeft net als de politiek elk contact met het plubliek verloren.
  Je moet je inmiddels gaan afvragen of Eenhoorn en Huiberts wel geschikt zijn om de club te leiden, sinds zij aan het stuur staan is het rap slechter gegaan. Ik heb het wel eens eerder gezegd, JvdB zou het bij clubs zoals Ajax, PSV of feijenoord nooit zolang hebben uitgehouden. Maar onze Brommetje heeft niets te vrezen van Huiberts/Eenhoorn, waarschijnlijk alledrie incompetent??

 5. Jay

  6 april 2017 at 09:20

  Precies wat je zegt, Gerard. Alles valt of staat met de beker. Als die gewonnen wordt, dan kunnen ze zeggen dat we alsnog een geslaagd seizoen hebben gehad. Als we die verliezen hebben ze volgens mij geen enkel excuus meer om door te gaan met Van den Brom.

  AZ mag dolblij zijn met ons als supporters. We accepteren echt veel meer dan supporters van andere clubs. Wellicht ook omdat we in dit geval inderdaad nog een kans op een prijs hebben. Bij verlies is dat geduld ook bij ons wel op, lijkt me.

  • AZ'67

   6 april 2017 at 11:30

   Als AZ de beker heeft gewonnen dan mogen wij weer Europa in.

   De vraag is echter wat hebben wij daar (behalve die paar miljoen Euro startgeld) in vredesnaam te zoeken. AZ Liverpool of iets dergelijks, dat is toch zonde van de moeite?

 6. Knol

  6 april 2017 at 10:01

  Staat die v/d Brom weer zenuwachtig te springen voor de camera in de nabeschouwing.
  Hij heeft ook weer hele goede dingen gezien op de training en in de wedstrijd ( hij is de enige ).
  Bla Bla Bla elke keer het zelfde verhaaltje af draaien.
  Man verzin eens wat anders.
  De competitie is verloren Tegen Roda weer een gelijk spelletje en als ze ongemotiveerd aan de wedstrijd beginnen misschien een overwinning.
  Het enige wat ons nog kan redden is ÉÉN WEDSTRIJD TE WINNEN.
  NAMELIJK DE BEKER FINALE ( ik zeg het er maar even bij voor als v/d/ Bron dit leest )
  Volgend seizoen weer hetzelfde gehannes en halverwege het seizoen word v/d/ Brom ontslagen.

 7. KeesK in Paraguay

  6 april 2017 at 12:58

  Noem het maar geflatteerd…
  Er liggen er gewoon weer vier in. AZ had ooit eens één van de stugste defensies.

 8. Kaazie87

  6 april 2017 at 17:32

  Wuytens op het middenveld tegen een topclub is geen gezicht, komt veelste veel handelingssnelheid tekort. Dat is gelijk punt 1, de spelers die gekocht zijn zijn nagenoeg allemaal spelers voor middenmoters zoals bijv tankovic rienstra wuytens van eijden friday enz en als je dat soort spelers haal aangevuld met eigen jeugd wordt jezelf een subtopper. Az moet de bezem door de selectie halen anders wordt je straks echt ingehaald door utrecht heerenveen en twente

 9. Kaazie87

  6 april 2017 at 17:36

  En vdbrom van de week maar roepen dat az ook een speler als justin kluivert heeft en dat is dabney dos santos, nou dos santos heeft nog geen 10 procent wat kluivert wel.heeft.

 10. Kaazie87

  6 april 2017 at 17:38

  Een speler als ayoub zou az al een heel stuk sterker maken, en een goeie cv zou ook wel lekker zijn

 11. Urdal

  6 april 2017 at 19:22

  Ik las weer dat dos santos had gespeeld gisteren. Ik heb de wedstrijd bekeken, maar heb hem niet gezien of gehoord. Ayoub zou een zeer juiste aankoop zijn. Kan bikkelen en is een goede voetballer.

 12. Urdal

  6 april 2017 at 19:28

  Je ziet trouwens wel het verschil van Weghorst en Friday. Die goal zou Fred nooit maken, maar volgens onze john is Friday verder dan Weghorst. Misschien zit Fred wel in afrika. Dan is hij iig wel een stuk verder. Weghorst is gewoon de beste spits die we hebben, dus zal Brommetje hem wel ernaast zetten zondag. Altijd goed voor het vertrouwen. Laat dat maar aan john over om vertrouwen weg te krijgen.

 13. Timon

  6 april 2017 at 19:41

  Ik geloof dat ik al heel, heel lang geleden mijn mening hier over trainers en directie heb geuit.
  Werd als negatieveling bestempeld…..
  Niet trots en blij gelijk te hebben…”

  Gister in de Arena nog eens goed naar AZ gekeken, triest..

  • KeesK in Paraguay

   7 april 2017 at 00:29

   En aan de rode duimpjes te zien zijn er nog steeds “positivo’s” die je visie niet kunnen verdragen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *