Extra kaarten voor Bekerfinale

By
Updated: april 3, 2017
knvbbeker

Update: De 600 extra kaarten die AZ van de KNVB heeft ontvangen zijn woensdag binnen één minuut uitverkocht. Seizoen- en Clubkaarthouders konden deze kaarten voor de tweede ring in De Kuip vanaf 9:00 uur uitsluitend online bestellen en deden dit massaal.

De extra kaarten worden woensdag verkocht via AZ.nl/bekerfinale. Er zijn alleen kaarten beschikbaar voor busvervoer met als tribunedeel de tweede ring. Er komen om mobiliteitsredenen geen kaarten meer beschikbaar voor de auto of ander vervoer.

Twee kaarten
Iedere Seizoen- of Clubkaarthouder die nog geen kaarten heeft gekocht, kan zo lang de voorraad strekt twee kaarten bestellen. Zorg dat je er tijdig bij bent. De verwachting is dat deze extra kaarten snel uitverkocht zijn.

Seizoenkaarthouders
Inmiddels zijn de afgelopen weken reeds 800 kaarten extra verkocht aan seizoenkaarthouders die op maandag 20 maart om uiteenlopende redenen naast kaarten voor de Bekerfinale hebben gegrepen. Deze kaarten heeft AZ vrijgemaakt uit reserveringen voor eigen doelgroepen.

Totaal
Van de in totaal 18.288 AZ-kaarten zijn er inmiddels 14.900 aan AZ-supporters verstrekt. Er zijn nu dus nog 600 kaarten voor de extra verkoop beschikbaar voor AZ-fans. De overige 2.788 kaarten zijn verkocht aan sponsors, spelers, genodigden en personeel van AZ. Er reizen in totaal 215 bussen af naar De Kuip. Bron: AZ

6 Comments

 1. Evert

  5 april 2017 at 09:20

  WAT EEN KUTZOOI BIJ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!

  Zit om vijf voor negen klaar ingelogd en wel, herhaaldelijk op F5 verversen 9:01 uur jahoor ik kan bestellen, heb het nog niet gedaan en metteen niet beschikbaar????????????????????????????????????? nog driehonderd keer geprobeerd en wat denk je?????????????? FUKING UITVERKOCHT???????????????????????????????

  WAT EEN KUTZOOI BIJ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Evert

  5 april 2017 at 09:33

  Geef elk jaar honderden euro uit aan seizoenkaarten en dergelijk IK BEN ZO OVER DE ZEIK DAT IK GEEN ENKELE EURO MEER UITGEEF AAN AZ

  • 1AZ1

   5 april 2017 at 13:18

   Rustig Evert waagplein 30 April lekker biertje en kijken maar !

 3. Jay

  5 april 2017 at 11:25

  Binnen 1 minuut uitverkocht. De bekerfinale leeft wel in Alkmaar/Zaanstreek.

  Volgens mij kan AZ hier overigens weinig aan doen. De vraag is gewoon enorm en dan pissen er veel supporters naast de pot. Het is mij ook niet gelukt. Ik ga nu lekker op een groot scherm op het Waagplein kijken. Maken we er daar wel een feestje van.

 4. Vincent

  5 april 2017 at 23:52

  AZ had het beter moeten regelen en niet per clubkaart 4 kaarten etc

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>