AZ tegen Heerenveen in kwartfinales beker

By
Updated: december 16, 2016

In de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi  staat AZ tegenover sc Heerenveen. Feyenoord treft in de strijd om een plaats in de halve finales Vitesse.

De Arnhemmers spelen thuis. Dat is het resultaat van de loting voor de kwartfinales, die donderdagavond in Almelo werd verricht.

Cambuur, dat donderdag stuntte door Ajax uit te schakelen, lootte een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. FC Volendam, de andere overgebleven eerstedivisionist, speelt een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. AZ werd dus gekoppeld aan sc Heerenveen, het is een thuiswedstrijd voor de Alkmaarders.

De wedstrijden in de kwartfinales worden gespeeld in de laatste week van januari. De finale is op 30 april in De Kuip

3 Comments

 1. Jeroen

  16 december 2016 at 09:03

  In goede doen moet AZ dit thuis toch wel kunnen winnne.. Ben wel wat voorzichtiger geworden na de deceptie van afgelopen weekend 😉

 2. Jay

  16 december 2016 at 11:26

  Met AZ weet je het gewoon nooit. Maakt eigenlijk niet uit wie we loten. We moeten er die dag net zin in hebben, anders wordt het niks.

 3. Vak J

  16 december 2016 at 11:49

  Ik stel voor: koop allen tickets en schreeuw onze ploeg naar de halve finales!!! Nu een keer met een goed gevuld stadion die van zich laat horen. Kortste weg naar Europa.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *