Van Overeem uit selectie gezet

By
Updated: november 25, 2016

Joris Overeem is uit de selectie van AZ gezet. De middenvelder sprak vandaag in Telesport zijn onvrede uit over zijn reserverol bij de club uit Alkmaar.

De 22-jarige Van Overeem is verbaasd over zijn reserverol bij AZ en verlangde duidelijkheid van de club uit Alkmaar. “Ik vind het bizar wat er momenteel met mij gebeurt. Het lijkt wel of ze me niet serieus nemen”, zei hij vanmorgen in Telesport.

Vorig seizoen was Van Overeem een van de sleutelspelers. Hij had een groot aandeel in de ongekende doelpuntenproductie (27) van Vincent Janssen. Van Overeem leverde elf assists af

“Ik spreek Vincent elke week nog wel één of twee keer”, vertelt de speler uit eigen jeugdopleiding. “Hij kan het ook niet geloven. Vorig jaar hebben we zó gevlamd, maar in april heb ik mijn contract met vier jaar verlengd met de intentie om nog één of twee jaar te knallen en daarna mogelijk verkocht te worden voor een goed bedrag. Maar als je niet speelt, wordt dat een lastig verhaal.” Bro: Telegraaf.nl

7 Comments

 1. 1AZ1

  25 november 2016 at 10:29

  Heb nooit zoveel sympathie voor spelers die via de media dit vertellen, ik geef Brom bij deze gelijk. Maar een Joris in vorm moet natuurlijk altijd basis staan.

 2. Keet

  25 november 2016 at 16:07

  kinderachtig gedoe. Was het nou zo erg wat er in die krant stond?

  • Vak J

   26 november 2016 at 11:28

   Onvrede spreek je uit tegen degene waar het hoort dus bij AZ en niet in een krantje. Het is niet slim te denken dat Telesport zijn probleem kan oplossen

  • Prins

   27 november 2016 at 15:40

   Ja. Het gaat om principes. Heb jij die?

 3. NHN

  25 november 2016 at 17:25

  Maar hopen dat dit met een sisser afloopt. Ik hoop dat iedereen inziet dat dit een truukje is van riool-tabloid Telegraaf, om onrust te stoken.
  Dat is ze in 1e instantie al gelukt.
  Aan de andere kant ook niet verstandig om van Overeem om zich in zo’n roddelkrantje te uiten.
  Hij zit natuurlijk ook in een lastig parket,maar dan nog,niet echt verstandig.
  Ik ben wel een liefhebber van v.Overeem, maar hij moet z’n voeten laten spreken, eerlijk gezegd was het de laatste tijd niet echt overtuigend wat hij liet zien.
  Aan de andere kant laat v/d Brom allerlei iet presterende spelers gewoon in de basis staan als ze maar in zijn straatje passen. En dan hebben we het niet eens over het volledig falende wisselbeleid,en daarbij zijn nukken om zomaar weer eens een systeem overboord te gooien en allerlei wijzigingen door te voeren. Die dan weer niks opleveren.

  Daarnaast kraamt van den Brom wekelijks allerlei onzin uit in de pers.
  Nu had hij het weer over de “boost”die het AZ ging geven, nadat ze een 0-1 zege hadden veilig gesteld, tegen een stel goedwillende semi-profs uit Ierland. Laat me niet lachen man. Afschuwelijke pot daar. Daar krijg je geen boost van, maar oprispend maagzuur.
  Dus ehhhh, onze trainer kan er zelf ook wat van,zich uiten in de pers.

  Maar dan nog blijft het niet verstandig van Joris. Hij moet deze trainer zien te overleven,(ik ben er wel op uitgekeken)en dan weer vlammen.
  Hoe moeilijk dat ook is.

  Maar hopenlijk ziet de leiding ook eens in dat spelers, en ook supporters wel v/d Brom-moe worden van z’n resultaat voetbal zonder resultaten.

 4. Vak J

  26 november 2016 at 10:45

  Ik heb dit seizoen van Overeem absoluut niet gezien als een van de sleutelspelers. Integendeel. Het schijnt een tendens te worden dat spelers hun plek in de basis gaan opeisen maar dan moet je deze wel verdienen op het veld. Vorig jaar genoten van Overeem maar dit seizoen nog niet. Dus hard blijven trainen en zorgen dat je je moment pakt als je wel in het veld staat. En anders een zelfhulpgroepje starten met spelers die vinden dat ze in de basis horen en dit via pers of anders als het ware opeisen. Je kunt zo starten met een groepje jongens uit Amsterdam.

 5. Prins

  26 november 2016 at 12:32

  Van den Brom heeft groot gelijk. Je moet sowieso niet met een Amsterdamse krant praten als je voor AZ speelt. Onvrede uit je intern. Dat heeft de maken met gedragscode(s), geheimhoudingsplicht, ambassadeurschap, loyaliteit en dat soort zaken. Maar lang niet iedereen snapt dit gedeelte.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *