AZ met hakken over de sloot (1-0)

By
Updated: oktober 26, 2016

AZ is door naar de volgende ronde van de KNVB beker. In eigen huis werd Emmen met 1-0 verslagen. Doelpuntenmaker was niemand minder dan Muhren! Hij stond nog geen minuut in het veld en hij wist het net alweer te vinden.

23 Comments

 1. cornell

  26 oktober 2016 at 21:57

  Muhren gescoord. Weer een slechte dag voor vdB

  • KeesK in Paraguay

   26 oktober 2016 at 22:13

   ADO Den Haag met Fred dan maar weer in de spits?

 2. Urdal

  26 oktober 2016 at 22:10

  Goed voor hem. Zal hij als beloning van v/d brom zondag een mooie plek op de tribune krijgen.

  • cornell

   26 oktober 2016 at 22:26

   Of de beloften hahahaha

 3. i.Pjotr3

  26 oktober 2016 at 23:08

  30 april 2017 is alles vergeten als Muhren de winnende maakt in de bekerfinale. 😐

 4. Gerrit Vooijs

  26 oktober 2016 at 23:32

  Het was niet best maar dankzij Muhren en de MOTM is AZ weer door en dat is het belangrijkste van vanavond.

 5. az woman

  27 oktober 2016 at 05:47

  Ja Robert en Max, zagen jullie ook dat het stadion te klein was, duizenden mensen hebben jullie moeten teleurstellen, want het stadion was al weken uitverkocht. Misschien is het verstandig om alvast wat offertes te laten maken bij verschillende aannemers, voor een tweede ring. Wat zagen we een oppermachtig AZ, tegen de nummer 9 Emmen van de Jupiler League. Zelfs Real Madrid zou moeite hebben met het grote Emmen. Er zaten vast weer scouts van Barcelona, Bayern Munchen, PSG enz op de tribune voor Weghorst, Mattias, want de Nederlandse markt kan deze spelers nooit meer betalen. En dan nog het onnavolgbare niveau van AZ, als een warm mes door de boter sneed AZ iedere keer de hele wedstrijd lang Emmen aan flarden. Heel logisch dat we de zogenaamde top drie gaan aanvallen. Robert en Max, op deze manier kan succes toch niet uitblijven? Of hebben jullie iets anders geconstateerd? Robert en Max, keuzes maken AUB.

  • Ruud

   27 oktober 2016 at 07:07

   Welke keuzes zou je willen voorstellen aan de directie, AZ Woman?

   • az woman

    27 oktober 2016 at 08:04

    De directie zou de doelstellingen van voor het seizoen, naast de huidige resultaten kunnen liggen, en dan kijken of dat aan de verwachtingen heeft voldaan, qua punten weet ik het wel, maar Robert wilde voor het seizoen ook meer sfeer in het stadion voor de supporters/publiek, maar als het publiek minder wordt, is dat vechten tegen de bierkaai, daar moet een oorzaak voor zijn. Is de oorzaak gevonden, dan moet men die oorzaak aanpakken. Zelf zou ik de directie adviseren om de staf, en met name John v/d Brom in de resterende 7 wedstrijden voor de winterstop een minimum aantal punten te moeten laten halen, minimaal 15. Zo niet? dan exit. Ik weet wel dat John moet roeien met de riemen die hij heeft, maar waarom de eerste paar wedstrijden wel passie en strijdlust in het spel, en nu al wedstrijden niet? Het is John zijn taak om de spelers iedere wedstrijd 100% gemotiveerd aan de wedstrijd te laten beginnen, maar dat lijkt hem niet meer te lukken. Het zou John sieren als hij zelf een onderhoud aanvraagt met de directie, en vertelt dat hij de AZ motor momenteel niet aan de praat krijgt, maar dat is een keus die John zelf zou moeten maken. Misschien heeft Max of Robert een paar goede tips om alle positieve krachten in spelers boven te halen. Verder zou ik de directie voorstellen dat John iedere speler eerlijke kansen geeft, want de één die hopeloos uit vorm is, mag wekelijks zijn misvorm laten zien, terwijl de ander zich mag verbijten op de bank of erger.(dat ziet de AZ liefhebber ook) De directie zou de keus moeten maken hoeveel krediet John nog heeft, dat bespreken met John, dat is eerlijk naar John en de club toe. De directie houdt gerust de mening van de achterban in de gaten, en weet dat die achterban niet dom is. Mocht de directie en John er samen uitkomen en de resultaten zijn naar behoren, met inzet en werklust, van ALLE veldspelers wat de achterban graag ziet, het stadion voller loopt, dan zeg ik John, mijn zegen heb je. Begrijp me goed, ik heb geen hekel aan John, en wens hem veel wijsheid en geluk toe, als John de AZ motor aan de praat krijgt, te beginnen Zondag in de Hofstad, denk ik dat we allemaal tevreden mogen zijn. Ik weet ook dat het ene seizoen het andere niet is, maar ieder seizoen begint en eindigt in mijn ogen met inzet en werklust van spelers, en een coach die zijn verantwoording neemt, en niet schroomt om spelers uit vorm, of zonder inzet terug te zetten naar het tweede of op de bank, en spelers die wel honger hebben naar overwinningen, en in betere vorm verkeren te belonen met een basisplaats.

    • Ruud

     27 oktober 2016 at 08:56

     Dank, AZ Woman. Ik denk dat er ook veel in het woord Vertrouwen zit. Er was maar 1 speler met vertrouwen gisteravond zag ik zelf in het stadion. Als het vertrouwen wegloopt dan heeft ook hard werken geen zin meer.

 6. woonwagenpower

  27 oktober 2016 at 07:14

  Johnny heeft zijn laatste strohalm nog steeds in handen, voordat het krediet bij mij op is. Robert heeft Johnny weer gered, samen met Rochet. Maar naar Rochet is Johnny dankbaar en beloont hem wekelijks met een basisplaats, maar waar moet Robert het mee doen? Bank? Tribune? Jong AZ? Robert, zolang Johnny de scepter zwaait, kun je niet van eerlijke kansen spreken, ik heb bewondering voor je, hoe jij je blijft opstellen, naar de club toe, en in de media. Maar Robert jij weet ook hoe het werkt in de voetballerij, het zwaard van Damocles hangt boven het hoofd van Johnny, wanneer het zwaard valt weet ik niet, maar mocht hij vallen, en een andere trainer/coach neemt het stokje over, kan het gauw eerlijker, en mocht dat zo zijn, hoop ik dat je bij ons wilt verlengen, alhoewel ik alle begrip voor iedere keus die je maakt hebt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je teleurgesteld bent, dus hoe je toekomst er ook uit ziet, met of zonder Johnny, bij AZ of elders, ik wens je het allerbeste toe. Ik ben benieuwd of je Zondag weer het gezicht van Johnny moet redden.

 7. Timon

  27 oktober 2016 at 07:30

  Had hedenochtend breaking News verwacht, toptrainer neemt ontslag,helaas………..

  • Ruud

   27 oktober 2016 at 07:39

   Timon, wees eens concreet met namen als je VDB zou willen vervangen? Hoop kritiek maar geen onderbouwing.

 8. Timon

  27 oktober 2016 at 07:56

  Zie min eerdere berichtgeving over nieuwe trainer, beter dan deze toptrainer: opdracht was : te winnen, waar heb ik dat eerder gehoord?
  Jonge hond voor de groep nogmaals, Huiberts ga door al,je mappen heen en zoek een jong aankomend talent,zoals in Duitsland nu veel jonge trainers gewoon de kans krijgen!
  Maar AZ met zijn topopleiding moet goed. verzorgd ,dodelijk,saai voetbal spelen als voorbeeld,voor hun jeugd ..
  Je ziet wat er van komt….

  • KeesK in Paraguay

   27 oktober 2016 at 08:10

   De samenvattingen van de jeugd zijn leuker dan van hét AZ momenteel. Misschien is er hoop, Timon.

  • Ruud

   27 oktober 2016 at 12:11

   Aan wie denk je dan? Verras ons eens…

 9. Jay

  27 oktober 2016 at 09:21

  Muhren geeft in een interview aan dat hij niet verwacht onder Van den Brom in de basis te beginnen. Er is tussen die 2 wat gebeurd en daardoor wordt hij niet opgesteld.

  Dit is dus een punt waarop Huiberts moet ingrijpen. Dit gedrag kost ons gewoon punten. Ik weet niet wat er gebeurd is tussen die 2, maar ze praten het maar als volwassenen uit. Je moet doen wat het beste is voor AZ en op dit moment hoort Muhren dan in de basis.

 10. KeesK in Paraguay

  27 oktober 2016 at 09:23

  Wat druipt de frustratie er vanaf bij Robert Mühren! Petje af dat hij niet uit zijn slof schiet. Het is duidelijk dat wat er al zo vaak gezegd is hier, dat hij niet op zijn optimale positie mag spelen, hem dwars zit. Kijk zelf als je het nog niet hebt gezien: https://youtu.be/jduTY1zqKT0

 11. oma

  27 oktober 2016 at 09:33

  ik heb gisteravond genoten van de club 35km verderop.
  lekker aanvallend fris voetbal.

  ik heb daarna teleteks een beetje gevolgd voor de stand AZ-Emmen.
  ik begon eigenlijk te hopen dat Emmen die wedtrijd zou winnen.
  misschien hadden de oogjes van de directie,dan open gegaan en v.d Bron eruit vloog.
  maar aan de andere kant welke trainer moet het overnemen?
  Pastoor zit vast bij Sparta,Jans zit ook bij een club,ik zou echt niet weten wie.

  Timon heeft het over een jonge trainer,het is alleen aldoor zou jammer dat Timon nooit geen namen noemt.
  kom daar eens mee Timon?
  of weet je het zelf niet en lul je maar wat?

 12. i.Pjotr3

  27 oktober 2016 at 11:16

  Laat brom maar eerst ns back to basic gaan. ( waar we vorig jaar mee gestopt zijn)

  Rochet
  Johansson-Vlaar-wuijtens-Haps
  Overeem-……..-Rienstra
  Janhanbahks -……….-dossantos/tankovic

  Dus geen Luckassen en v eijnde…….. Met deze spelers in het team kan het de storende factor zijn.
  Op de plaatsen Janssen en Henriksen , de nieuwe namen, Muhren op 10, wegworst op 9.
  DosSantos in jongAZ in vorm laten komen.

  VdBrom zal niet wieberen, heeft wel mijn voorkeur.

 13. oma

  27 oktober 2016 at 11:53

  Luckassen staat er juist in om de verdedigende blunders van Jonhansson op te lossen.
  gooi dan Jonhansson er maar uit en zet daar Luckassen neer.

  ik kan je nu al veertellen dat Brom Muhren nooit op 10 zal zetten.
  natuurlijk zal Bron niet wieberen,dat zo leuk zijn voor Brom twee clubs achter elkaar waar hij niet voldoet.
  dat moet de directie van AZ ook doen.

 14. NHN

  27 oktober 2016 at 13:59

  Ik weet het eigenlijk niet meer…Had gehoopt op een leuk bekeravondje,maar wat was het je verbijten als AZ-supporter.
  Dat johnny de boel niet op de rails krijgt is duidelijk. Heeft het over praatsessies e.d. Maar volgens mij kan hij beter z’n waffel houden. Het helpt helemaal niets. Alweer het muffe getik,waar zelfs een middenmoter uit de Jupiler League niet van onder de indruk is,veel balverlies, spelers die de bal over de zijlijn lopen,en een verdediging die kraakt aan alle kanten.
  Ik ben de tel kwijtgeraakt aan hoeveel goede kansen Emmen kreeg.
  Hun schoten op doel waren onzorgvuldig,of eindigden is dusdanige rollertjes dat zelfs Rochet ze op kon rapen. Al had Rochet ook een uitstekende redding op de Emmen-kans na die onterechte corner in de 2e helft.

  Maar niks geen verbetering dus. Tegen het eveneens zonder zelfvertrouwen draaiende Den Haag,zie ik ons weer de boot in gaan.
  Bij Groningen waren onze jongens ook zo behulpzaam om als medicijn te dienen.
  Ik zie geen enkele reden waarom dat dit weekend anders zou zijn.
  Nee johnny lult een hoop (kan ook niks anders,voor de camera),maar AZ is een stuurloos schip geworden,en zal rap gaan afzakken zonder directe resultaten.
  En die zie ik niet komen.
  Maar inderdaad, wie moet de regie overnemen als Johnny de zak krijgt? ik zou het zo 1,2,3 niet weten.
  AZ heeft altijd wel baat gehad bij strenge trainers Co,v.Gaal,Verbeek.
  Maar vrijwel alle trainers zijn al bezet.

  Jos Luhukay? Ambonese roots gekneed in Duits deeg,die zal wel van een strakke discipline houden. Volgens mij is die vrij.
  Maar ik weet niet of die wel in Ned. aan de slag wil, na zijn bundesliga loon/ervaringen. Bovendien weet ik niet of die bij AZ zou passen. Maar ’t is iemand die de zweep erover haalt. En juist aan strijdlust ontbreekt het behoorlijk bij AZ.
  Verder zou ik het echt niet weten.
  Maar verdermodderen met de grillen van John v/d Brom,nee ik denk dat hij het niet meer aan de praat kan krijgen.
  Al heeft hij successen geboekt,in het verleden. AZ wil verder, maar we glijden zo alleen maar af.

 15. Urdal

  27 oktober 2016 at 16:38

  Doe lekker martin haar. Kan landzaad jong az onder zijn hoede nemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *