Kuitblessure zit Vlaar opnieuw dwars

By
Updated: september 30, 2016
Vlaar krijgt strafschop tegen

AZ kan komende zondag in het uitduel met Sparta geen beroep doen op Ron Vlaar. De centrale verdediger heeft opnieuw last gekregen van een kuitblessure.

Het is nog onduidelijk hoelang Vlaar uitgeschakeld is. De routinier kampte de afgelopen jaren vaker met een kuitblessure.

Vlaar raakte donderdag in het met 5-0 verloren Europa League-duel met Zenit Sint-Petersburg geblesseerd en werd toen na 57 minuten naar de kant gehaald.

De international meldde zich door de kwetsuur ook af bij bondscoach Danny Blind voor de komende WK-kwalificatieduels van Oranje met Wit-Rusland en Frankrijk. Bron: NOS

5 Comments

 1. Jeroen

  30 september 2016 at 19:52

  Groot gemis. Ben benieuwd hoe we dit gaat opvangen. 1 ding is zeker, tegen Sparta moet er gewonnen worden!!!

 2. Timon

  1 oktober 2016 at 11:43

  Over the Hill, wordt vanaf sukkelen met blessures.

 3. i.Pjotr3

  1 oktober 2016 at 12:55

  Wuijtens naar achteren, kan hij weer ballen zoals vorig jaar…… Endat deed hij in de verdediging beter als nu op t middenveld.

 4. gerard

  1 oktober 2016 at 14:32

  Genoeg mogelijkheden, Wuijtens of Luckassen kunnen een linie naar achteren en daar heb je een goede c.v. aan. Spelers als Overeem, Rienstra kunnen de plek innemen en de meest begaafde AZ speler ‘Bel Hassani’ kan dan echt op de 10 positie spelen waardoor Jahanbakhsh en Friday eens lekker aanspeelbare ballen krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>