Update: ‘Mühren vertrekt mogelijk naar Israël’

By
Updated: augustus 30, 2016

Robert Mühren kan voor drie jaar tekenen bij Hapoel Ironi Kiryat Shmona, meldt FOX Sports. De aanvaller van AZ heeft voornamelijk vanwege het veiligheidsaspect, Kiryat Shmona ligt vlakbij de grens van Libanon en Syrië, echter om enige bedenktijd gevraagd. De Alkmaarders bereikten al wel een akkoord met de Israëlische club. Bron: Voetbalprimeur.nl, bron foto: AZ.nl

Update 31 aug

Mühren ziet af van en vertrek naar Hapoel Ironi Kiryat Shmona. Het is er te gevaarlijk. Toch blijft de kans erg groot dat de aanvaller alsnog vertrek bij AZ. De directie van de Alkmaarse club is zelfs bereid om hem gratis te laten vertrekken.

14 Comments

 1. Brough

  29 augustus 2016 at 20:41

  Ik hoop het voor hem, maar ik zou nog even achter m’n oren krabben voordat ik naar dat gebied zou gaan

 2. Evert

  30 augustus 2016 at 00:00

  Vind het jammer dat deze symphatieke volendamer niet geslaagd is bij AZ. Hij zou bij een goede eredivisieclub niet misstaan…..

 3. Ryan

  30 augustus 2016 at 00:48

  Hij gaat niet.. vind het te onveilig

 4. Ryan

  30 augustus 2016 at 00:56

  Even off topic.

  Bij de KNVB is het 1 grote zooi.

  Oostveen is weg mooi opgeruimd maar die ander die hem opvolgt is veel erger. Zie deze uitspraak van een tijd geleden:

  OPVOLGER VAN OOSTVEEN DOET OPVALLENDE UITSPRAAK: ”BIJ DE KNVB ZIEN WE AJAX GRAAG KAMPIOEN WORDEN”

  Nou dan weet je het al…

  Van Basten weg daar. Gullit die van Breukelen neersabelt met feiten. Jorritsma die weg moet maar dat niemand dat wilt… pff house of cards ten top dit.

 5. oma

  30 augustus 2016 at 13:06

  deze ook,
  AZ heeft zich gemeld bij Heracles voor Bel Hassani.
  zo vermeldt T.C.Tubantia.

 6. gerard

  30 augustus 2016 at 13:36

  Inderdaad Oma,
  Bel Hassani was in eerste instantie in onderhandeling met het Turkse Rizespor, maar nu heeft de stilist zijn zinnen gezet op een overstap naar AZ. Heracles-preses Jan Smit bevestigt dat de gesprekken tussen de twee clubs gaande zijn. “Het kan alle kanten op. Maar ik denk wel dat er een oplossing komt”, aldus Smit.

 7. kaazie1987

  30 augustus 2016 at 18:02

  Volgens vi is az deze transferperiode de grote winnaar, hoe komen die mensen daar bij?? Az heeft 40 doelpunten verkocht dan kan je toch nooit de grote winnaar zijn? Ook zeggen ze dat az met friday en weghorst prima opvolgers voor janssen hebben gehaald, dat moet ik nog maar eens zien. Ook zijn trainers en spelers ervan overtuigd dat we met dit materiaal een aanval op de top 3 kunnen doen, met 3 vleugelaanvallers zeker?? Wil je mee doen moet je op links een betere speler halen dan dat er nu staat!

  • Gerrit Vooijs

   30 augustus 2016 at 19:45

   AZ heeft Vlaar, Van Eijden, Seuntjes, Friday en Weghorst aan de selectie toegevoegd.
   Natuurlijk zijn we Jansen kwijt geraakt maar daar heeft AZ veel geld voor teruggekregen en daarvoor heeft het twee talentvolle spitsen gehaald die complementair aan elkaar zijn. Net als Jansen hebben zij tijd nodig om destalinisatie te kunnen maken maar het belooft genoeg.

   García en Jahanbaks zijn gewend en gaan nu pas hun waarde bewijzen.

   De verrassing is natuurlijk de ontwikkeling bij Derrick Luckassen. Daar had niemand opgerekend. Alles bij elkaar heeft AZ dus idd een sterke transferperiode achter de rug door een succesvolle combinatie van aanwezige talenten en nieuwe spelers die daar goed op aansluiten.

 8. kaazie1987

  30 augustus 2016 at 18:03

  Psv is de grote winnaar let maar op die gaan met feyenoord strijden om plek 1 en 2 en wij worden met hangen en wurgen gewoon 4e

 9. kaazie1987

  30 augustus 2016 at 18:06

  Bel hassani is een gewldige nr10, maar bij az duurt het altijd een jaar voordat dat soort spelers hun niveau halen, dat is met jahankbaksh en berghuis en altidore ook gebeurd

  • Gerrit Vooijs

   30 augustus 2016 at 19:32

   De komst van IBH is prima te vergelijken met Henriksen, Overtoom, Rienstra en Stijn Wuytens. Geen blessures, voldoende wedstrijdritme en vertrouwen.
   Maar belangrijkste is, kan hij de stap hogerop aan. Bij Heracles verliezen is jammer, volgende keer moet het beter. Bij AZ komt de kritiek meteen, ook dat hoort bij een club die de aansluiting met de top-3 zoekt.

   IBH zal net als Overeem, Wuytens, Rienstra, Luckassen, Seuntjes, Helmer en Til zijn kansen krijgen.
   Maar waar hij bij Heracles onomstreden is staat hier al een andere speler klaar en dat zorgt voor druk op zijn schouders.

   Tja, de vraag is of hij daarmee kan omgaan. Kan hij zich terugknokken als hij bij de beloften moet aantreden of zit zijn ego hem dan in de weg ? De tijd zal het ons leren. Henriksen heeft 2 jaar nodig gehad om zich in de basis te knokken.

 10. gerard

  30 augustus 2016 at 21:19

  https://www.youtube.com/watch?v=w1CdxRxgT2U

  Ik zou zeggen kijk dit youtube fimpje dat zie je dat AZ een verdomd goede speler heeft binnen gehaald (althans, ik ga er vanuit dat het rond komt). Vooral zijn vrijspelen van een tegenstander en dan direct de steekpass geven is subliem wat hij werkelijk als geen ander kan.

  • Gerrit Vooijs

   30 augustus 2016 at 23:10

   Gerard ik ben bang dat Henriksen achter de hand gehouden is als reserve optie. Hull City herft vandaag voor een recordbedrag van 12 miljoen euro Ryan Mason, een 25 jarige middenvelder, van de Spurs aangetrokken.

   Ik hoop voor Henriksen dat hij ook wordt aangetrokken maar ik heb nu zeer mijn twijfels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *