AZ transfermarkt op bij vertrek Henriksen

By
Updated: augustus 24, 2016

De tijd begint te dringen voor Markus Henriksen. De 24-jarige spelmaker van AZ had zijn zinnen gezet op een transfer, maar hij is nog altijd niet weg. Als de international van Noorwegen wel vertrekt wil AZ een vervanger halen, dus een transfer op de laatste dag van de markt is geen optie.

Dan gaat het niet door”, bevestigt trainer John van den Brom in gesprek met het Noordhollands Dagblad. De oefenmeester geeft te kennen dat hij ervan uit gaat dat Henriksen blijft. “Dat hij er nog steeds is, daar ben ik al ontzettend blij mee, want hij is belangrijk en haalt zijn niveau van vorig seizoen.”

Het is bekend dat de Belgische topclub Anderlecht interesse heeft en Van den Brom weet ook dat de voetbalwereld opportunistisch is. “Als Markus donderdag vier keer scoort is de kans dat hij vertrekt opeens weer een stuk groter. Zo werken die dingen.” Donderdag speelt AZ de terugwedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen Vojvodina Novi Sad. In Servië won AZ met 0-3. Bron: Voetbalzone.nl

11 Comments

 1. Jeroen

  24 augustus 2016 at 20:20

  BLIJF!!! Geef hem desnoods een beter contract met een jaar erbij. Hij is zo belangrijk voor dit AZ.

 2. Ryan

  24 augustus 2016 at 20:45

  Ja blijven!! Of anders bel hassani of sam larsson op het middenveld samen met Wuytens en Luckassen(of Rienstra en Luckassen rechtsback)

 3. KeesK

  24 augustus 2016 at 22:45

  Ajax zoekt binnenkort een nieuwe trainert.
  Wat een stelletje fokking verliezers!
  Als Bos blijft is AZ ècht verplicht om boven dat soepzooitje te kunnen eindigen.

  • AZ4Altijd

   25 augustus 2016 at 00:28

   vdB is van grote waarde voor ons, dus hem laten gaan is OUT OF THE QUESTION.

 4. Albert

  25 augustus 2016 at 01:10

  Vindt Timon ook dat vdB van grote waarde is voor ons, dus hem laten gaan is OUT OF THE QUESTION ?? :-))

 5. Vincent

  25 augustus 2016 at 10:56

  Vdb is realistisch en praat geen onzin dat vind ik fijn aan hem

 6. gerard

  25 augustus 2016 at 12:06

  Tja 5 miljoen van Henriksen en voor 1 a 1,5 miljoen Bel Hassani dan heb ik gezien het voetballende vermogen van deze kleine spelmaker toch liever dat de Noor deze week alsnog een stap kan zetten.

 7. kaazie87

  25 augustus 2016 at 13:25

  Johansson in de concrete belangstelling van sampdoria. Moet je ff op Twitter kijken naar faenfan ofzo daar staat het

  • Jeroen

   25 augustus 2016 at 16:45

   Waar lees je dat Johansson in het vizier is van Sampdoria?

 8. gerard

  26 augustus 2016 at 09:27

  ‘AZ kijkt voor opvolger van Henriksen in Eredivisie en heeft target gesignaleerd’

  Markus Henriksen verkast waarschijnlijk voor het einde van de transferperiode van AZ naar RSC Anderlecht. Dat betekent echter dat de Alkmaarders op zoek moeten naar een vervanger. En die staat al paraat in de persoon van Iliass Bel Hassani.
  De Telegraaf meldt dat de naam van Bel Hassani één van de namen is die rond Alkmaar circuleert. Het is geen geheim dat de spelmaker van Heracles Almelo al langere tijd aast op een stap hogerop en dit zou de ideale gelegenheid zijn. In 2013 voegde Bel Hassani zich bij Heracles, na drie seizoenen in het eerste van Sparta Rotterdam, de club waar hij ook de jeugdopleiding doorliep.
  De bijna 24-jarige middenvelder speelde vorig seizoen 37 competitiewedstrijden voor Heracles en scoorde in die duels acht keer. Bel Hassani had al een transfer naar het buitenland kunnen maken, maar Heracles hield zijn poot stijf. “Ik heb te horen gekregen dat het wat moeizamer gaat in overleg met de clubs, alleen nogmaals: ik houd me daar echt niet mee bezig”, stelde Bel Hassani.

  Bron: Telegraaf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *