Wuytens maakt nog geen haast met vertrek

By
Updated: juli 16, 2016

Jan Wuytens heeft bij AZ geen toekomst meer. De Belg mag al zes maanden weg, maar lijkt voorlopig niet te willen vertrekken. Tot grote ergernis van zijn werkgever.

De 31-jarige Wuytens kreeg in december 2015 al te horen dat hij overbodig was bij AZ. Desondanks staat hij nog altijd onder contract bij de Nederlandse subtopper. Daar is technisch directeur Max Huiberts niet blij mee. “Jan zit kennelijk liever bij AZ in de kleedkamer dan dat hij wedstrijden in de Eredivisie speelt”, zo zei een geïrriteerde Huiberts tegen het Noordhollands Dagblad. Bron: Voetbalprimeur.nl

12 Comments

 1. i.Pjotr3

  16 juli 2016 at 20:45

  Ik ben nooit fan van tikkie breek, tikkie terug wuytens geweest maarrrr……
  Clubs hopen dat spelers hun contract respecteren.
  Contracten worden met wederzijds goedkeuren getekend .
  Club moet niet janken, jan heeft n bere salaris, en weet dat hij dit nooit meer elders gaat verdienen.
  Heeft waarschijnlijk het boek Bogarde gelezen………..

  • KeesK

   18 juli 2016 at 08:03

   Nog een heel seizoen de eigen bankrekening spekken en dan lekker rustig afbouwen in de Jupiler League bij RKC, of Telstar oid. Dat is zijn plan ongeveer waarschijnlijk.

 2. Timon

  16 juli 2016 at 21:19

  Een van de vele lijken in de kast die hij vindt van zijn voorganger. Huiberts moet niet zeuren, AZ heeft toch zelf hem een contract aangeboden? Valt weer tegen van deze manager.
  Maar AZ stuurde sterkste elftal in de wei tegen Telstar? Lucassen?? Middenveld?.. Die Wout W scoorde weer niet.Vierde plek hoogst haalbare positie. Heerenveen thuis win je toch ,mag ik aannemen.
  Daarna 2 X verlies bij PSV,volledig kansloos, en Utrecht uit. Drie uit drie ,leuke start . Direct al 6 punten achter op de top drie.Alleen maar hopen dat zij zich plaatsen voor poulefase UEFA Leaque en vooral dan eens leuke tegenstanders. Zijn overigens die sukkels al bestraft die verleden jaar in Augsburg de boel verziekten? Hoor je dus niks meer van.Schandalig!

  • Ryan

   16 juli 2016 at 22:38

   Hoe bedoel je weer niet? 2 wedstrijden gespeeld. 1 wedstrijd wel gescoord en 1 niet dus ja weet niet wat je bedoeld met weer niet;)

   Neem nog ff wat azijn

  • AZ Alkmaar

   17 juli 2016 at 13:27

   Tankovic, Hupperts, Johansson, Henriksen in de verkoop zetten
   J. Wuytens andere club laten zoeken.

   • Vincent

    18 juli 2016 at 02:43

    @Az Alkmaar lees het stukje nog eens

 3. kaazie1987

  18 juli 2016 at 19:51

  Van mij mogen der ook wel een stuk of 4 spelers weg voor dat er wat bij komt, je krijg alleen maar gezijk met zon grote selectie, ze gaan op trainingskamp met 31 spelers is dat niet een beetje te gek???

  • Ray

   19 juli 2016 at 17:14

   Het is gezeik in plaats van gezijk of is dat gezeik?

 4. kaazie1987

  18 juli 2016 at 19:52

  Die jonge gasten moeten ook aandacht krijgen…

  • Vincent

   20 juli 2016 at 03:22

   Krijgen ze genoeg van meiden

 5. harm

  20 juli 2016 at 12:51

  De toekomst van Guus Hupperts ligt mogelijk in de Belgische competitie. SC Lokeren heeft zich bij AZ gemeld voor de 24-jarige aanvaller, zo laat directeur voetbalzaken Max Huiberts weten. Hupperts staat nog tot de zomer van 2018 onder contract in het AFAS Stadion.

  “Zij hebben belangstelling getoond voor Guus en wij staan open voor een eventueel vertrek. Hij gaat nu in gesprek met Lokeren om te kijken of er een match is”, zegt Huiberts tegen FOX Sports. Hupperts is bij AZ niet zeker van een basisplaats; afgelopen half jaar speelde hij op huurbasis voor Willem II.

  AZ is nog steeds met Torino in gesprek over Markus Henriksen, maar een akkoord lijkt nog even op zich te laten wachten. “De onderhandelingen lopen nog, vorige week heb ik voor het laatst contact met Torino gehad”, aldus Huiberts. “Een vertrek van Hupperts en Henriksen kunnen we op dit moment intern opvangen, al zullen we altijd onze ogen open houden als er iets interessants voorbij komt.”

  Bron: fcupdate

 6. Timon

  20 juli 2016 at 13:22

  Harm,heb je ook nog echt nieuws?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *